Как да влезете във форма вкъщи, бързо и лесно, само с няколко отделени минути дневно

Лятото наближава и все повече започваме да се замисляме за това как изглеждаме, дали не сме натрупали някой друг излишен килограм през зимния сезон и то точно там, където не искаме, както обикновено…

Тогава всеки от нас започва панически да разглежда промоционалните оферти за фитнес карти или домашни фитнес уреди и да мисли как бързо и лесно да се справи с проблема. Малко след това си даваме сметка, че в напрегнатото ни ежедневие само още един ангажимент към фитнес зала ни трябва и бързо бързо се отказваме или отлагаме във времето.

Ето няколко алтернативни начина да не пренебрегвате желанието си да влезете във форма, като няма да се наложи да отделяте толкова много специално време, колкото във фитнес залата, достатъчни са само няколко минути дневно с всеки един от тези уреди, за да стегнете и оформите проблемните за Вас зони и да си върнете цялостния тонус.

1) Бедра, задни части и ханшСтепер Rock’n’Roll – повече насочено към дамите и тези зони, които често се оказват проблемни. Специално за тях Ви предлагаме един революционен уред – степерът Rock’n’Roll – ако Ви е омръзнало от скучните фитнес тренировки и стандартните масово предлагани навсякъде степери, ако искате да направите една истинска кардио тренировка, която да Ви натовари истински и същевременно с това да бъде и забавна, тогава степерът Rock’N’Roll е уредът за Вас.

Със своето специфично и иновационно движение той натоварва по нов и много по-интензивен начин прасците, бедрата и задните части, като с него правите едновременно кардио и стягаща мускулите тренировка, с научно доказано много по-ниско натоварване на ставите, за разлика от останалите степери. Мислите, че това е всичко? Не, напротив, технологията на степера Rock’N’Roll е натоварването да става чрез изометрично стягане на мускулите на цялото тяло, чрез които балансирате върху уреда. Можете да правите много по-комплексни тренировки с него като добавите освен стандартното степер движение и клякания, които са много по-качествени, защото докато клякате и балансирате, както и въртенета на тялото, махове и много много други упражнения. С Rock’N’Roll степераимате пълна свобода да направите своята тренировка точно както трябва и същевременно с това тя никога да не Ви омръзва! Степерът има и LCD дисплей, измерващ стъпките, времетраенето на тренировката, средната стойност на направените стъпки в минута (показател с който контролирате и следите интензивността на тренировката си) и изгорени калории. Направен от специална закалена сплав, която прави степерът на практика вечен.

2) Гърди, рамене, ръцеВъртящи се стойки за лицеви опори – предложение специално за мъжете, въртящите стойки за лицеви опори са едно иновативно изобретение, което е създадено с цел да оптимизира до максимум ефективността от лицевите опори, а същевременно с това да премахне изцяло натоварването върху ставите – две неща, които са невъзможни, ако правите лицеви опори без ръкохватки. Специално проектирани да са на разстояние от земята такова, че да може да достигате максималната амплитуда на движение и съответно да натоварвате използваните мускулни групи максимално ефективно. Въртене на 360 градуса, което Ви позволява да правите различни видове лицеви опори, да поставяте ръцете и краката си несиметрично и въпреки това да имате комфорт и спокойствие, че няма да получите каквато и да било контузия. Тренирайте лесно и удобно, гърдите, раменете и трицепсите!

3) КоремЛежанка за коремни преси Curved – компактен, удобен и сгъваем уред за коремни преси в домашни условия, с професионално изработена здрава и стабилна конструкция и специален ергономичен заоблен дизайн, който доказано увеличава концентрацията върху коремните мускули и намалява напрежението в гръбначния стълб. Сгъваема и лесна за прибиране лежанка, когато не я ползвате, тапицирана с висококачествена кожа, издържаща на високо натоварване и ежедневно ползване, дунапренени подложки на всички сгъвки, допълващи комфорта по време на тренировка.

4) Гръб, рамене, ръцеМултифункционален лост за касата на вратата – най-добрият мултифункционален лост за врата, който някога сте виждали, с огромен избор от омекотени удобни ръкохватки и възможни захвати за набиране, невероятно стабилна и закалена конструкция, товароносимост до 140 кг. и лесен монтаж и демонтаж за секунди, без пробиване! Правилно разбрахте, лостът ляга плътно върху касата на вратата и се закрепва здраво, без да се налага да пробивате или дупчите – слагате го когато искате да тренирате и го сваляте, когато не го ползвате, бързо и удобно. Същевременно с това с големия набор от ръкохватки ще може да тренирате горната част от тялото си максимално ефективно.

5) Корем, ханш Въртящ се магнитен диск – въртящ се диск със специални магнитни точки на повърхността, стимулиращи кръвообращението в най-важните точки от стъпалата Ви. Тренирайте кръста и корема по различен и ефективен начин, избирайки интензивно или по-бавно темпо. Много удобен уред, който може да носите навсякъде с Вас и да тренирате, забавлявайки се.

6) Гърди, гръб, ръце, рамене, коремМултитренажор с ленти – иновационен и един от най-нашумелите уреди през последните години, той е последният хит в тренировката със собствено тегло. С него навсякъде ще можете да направите своята пълноценна тренировка, както у дома, така и на открито, трябва Ви само здрав лост, рамка на врата или стена, за които да захванете мултитренажора и можете да започнете. Тренирайте всяка основна мускулна група с безбройния набор от упражнения, които този мултитренажор Ви дава. Това невероятно изобретение може да ползвате навсякъде и по всяко време и най-важното е че то използва Вашето собствено тегло, което Ви гарантира една безопасна и щадяща ставите и сухожилията, изключително ползотворна тренировка.

Това са някой от най-основните уреди и аксесоари за Вашата пълноценна домашна тренировка, както и с начините реално да ги използвате, без да се налага да променяте всекидневния си режим. На Вас оставяме избора с какво и как да започнете да тренирате и да направите първата крачка по пътя към здравото, красиво и хармонично тяло. Не забравяйте, че всичко зависи от Вас самите, защото всички тези удобни и достъпни уреди са на един клик разстояние от Вас, остава единствено Вашата целеустременост и желание за успех и постигане на крайните Ви цели!

Автор на статията:

4Fitness Admin