Работно време: Пон - Пет | 10:00 - 17:00 | Приемане на поръчки 24/7 |
С всяка поръчка при нас - получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец! Не важи за потребители с VIP карти.
| Регистрация/Вход | Поръчка |

Контакти

– Контакти и връзка с нас можете да намерите тук. Свържете се директно с нашите консултанти през online чата ни долу вляво, а в редките случаи, когато не сме онлайн можете да използвате и нашата контактна форма за запитвания. Контакт с лайв чата ни можете да направите и през този линк: https://tawk.to/chat/60352e409c4f165d47c653d5/1ev7rpbhnhttps://lc.chat/now/8832176/

– Всички поръчки, направени до 13:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите – следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък от 10:00 до 17:00, а за почивни – събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.

– Ако се свързвате с нас, за да проверите статуса на Вашата поръчка или къде е тя, задължително преди това си извадете номера на самата поръчка, който може да видите след като се логнете в сайта на този линк: https://4fitnessbg.com/my-account/orders/

В случай, че поръчката Ви е бърза и е само с телефонен номер, той ще бъде достатъчен, за да направим справката.

В реално време ние ще Ви отговорим, не се колебайте да ни потърсите при каквито и да било възникнали въпроси от Ваша страна!

– E-MAIL: hello@4fitnessbg.com

Форма за запитвания:

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Относно:

Вашето съобщение:

Въведете кода от картинката:

captcha

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв., както и за притежатели на VIP карта! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Всички поръчки, направени до 13:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.