Chat with us, powered by LiveChat
| Регистрация/Вход | Поръчка |

Доставка

Чрез тази страница 4 Fitness Ви предоставя възможността да се запознаете с условията за доставка на Вашата поръчка до Вашата врата или офис на куриерската фирма. Наши партньори за доставките в рамките на цялата страна са доказали се куриерски фирми с традиции и коректност в обслужването, на които можете да имате пълно доверие. Напомняме Ви, че имайки предвид спецификата на предлаганите от нас продукти ние Ви гарантираме 100% дискретност при опаковането и изпращането им, така че да не бъде нарушен Вашия комфорт, без значение дали получавате пратката си на домашния Ви адрес, на работното си място или в офис на куриерската фирма – екипът на 4Fitnessbg.com Ви предоставя не просто конкретни продукти, а цялостна услуга и отношение.

4Fitnessbg.com изрично Ви уведомява, че опция „Преглед“ на пратката в офис на куриерската фирма не е възможен и няма как да го позволим, тъй като това компроментира нашето задължително „Стелт“ пакетиране, за което може да прочетете малко по-надолу и което получавате само при нас напълно безплатно.

Кога получавате безплатна доставка?

  • когато поръчаният продукт/продукти са на обща стойност над 100 лв., без значение категорията и вида на продукта, както и това дали е промоционално намален или не, във всички случаи, когато пазарувате на стойност над 100 лв. от нас ние Ви подаряваме 100% безплатна доставка до всяка точка на България, до Вашата врата или до избран от Вас офис на куриерска фирма Еконт, ако има възможност за доставка до офис за Вашето населено място; когато поръчката е за друга държава, различна от България, доставката винаги е за сметка на клиента;

Кога НЕ получавате безплатна доставка:

  • когато поръчаният продукт/продукти са на стойност по-малка от 100 лв. или поръчката е за дестинация извън рамките на България, 4 Fitness не покрива стойността на доставката, в този случай тя е за Ваша сметка и е според тарифите на куриерска фирма Еконт – можете да използвате таблицата по-долу на тази страница, за да сметнете приблизително сумата за своята доставка – като наш клиент Вие използвате и нашата отстъпка от стандартните цени и използвате преференциални цени за доставка;

Какво означава „стелт“ доставка?

  • така наречената „стелт“ доставка е опция, която 4Fitnessbg.com предлага на своите клиенти; тя не се заплаща допълнително освен стандартната куриерска услуга, задължителна е с всяка поръчка и Ви гарантира, че освен външно прилежно опакована, поръчката Ви ще бъде скрита и вътре в пакета, като ще бъде пакетирана под формата на нещо съвсем различно; това ви дава допълнителна сигурност и спокойствие и тази опция се заплаща допълнително в цяла Европа. Само при нас в 4Fitnessbg.com Вие имате безплатен стелт – той ще изненада дори и Вас, гарантираме Ви!

 

Условия, цени и време за доставка:

*Всички обявени цени за доставка са в български лева (BGN)
*За държави извън изброените трябва да Ви направим индивидуална оферта, затова трябва да се свържете с нас предварително, използвайки нашият телефон или e-mail адрес: hello@4fitnessbg.com
*Всички обявени по-горе цени за доставка са без ДДС

 

Цени и тарифи за доставка:

Ако имате затруднения с изчисляването на доставката за своята поръчка, ако имате въпрос относно Вашата доставка или искате да узнаете точната цена за доставка до държава, различна от България – не се колебайте да ни пишете:

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Относно:

Вашето съобщение:

Въведете кода от картинката:

captcha

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв., както и за притежатели на VIP карта! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Всички поръчки, направени до 13:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.