Хормон на растежа

Хормон на растежа, HGH, най-добрите цени на пазара!

Оригинален хормон на растежа Genotropin 36IU на Pfizer на най-добра цена и промо пакети за количества.

Растежният хормон е изключително ефективен и много опасен! Обикновено спортистите използват натурален растежен хормон, който се извлича от хипофизната жлеза на трупове. Натуралната форма на този хормон може да доведе до т.нар синдром „Creutzveldt-Jacob“ (заболяване на мозъка), коeто води до фатален край при всички заболели. Освен тази болест, използването на натурален растежен хормон може да доведе до болести предаващи се по наследствен път, т.е. може да заболеете от болест предадена по наследство на онзи, от който е извлечен хормона! Синтетичния растежен хормон не може да доведе до споменатите до тук заболявания, но е много по-скъп (цената на 1 апмула от 4U.I е над $40) и трудно достъпен за повечето спортисти (особено ако живеят в България). Синтетичният HGH отне много години на изследвания. Първият патентован растежен хормон е на фирмата ‘Genentech Labs’ с името „Protropin“. Малко по-късно синтетичен HGH правят и ‘FDA’, който е произведен от ‘Eli Lilly Labs’ и носещ името ‘Humatrope’. Разликата между ‘Humatrope’ и ‘Protropin’ е, че първият има 191 аминокиселинни вериги, а втория има 192 такива. По много неизвестни причини, конфигурацията от 191 аминокиселинни вериги била приета за по-надеждна и по-ефективна. Спортист, който желае да направи цикъл със синтетичен растежен хормон ще трябва да се бръкне за малко повече от $2000 на месец.

Сега повечето от синтетичните HGH са на основата на 191 аминокиселинни вериги. Все още има на пазара и натурален растежен хормон, но повечето са фалшификати, особено ако цената е по-ниска от $21 на ампула, защото извличането на този хормон е доста скъпо. Този хормон е много полезен при деца, които нямат собствено производство на HGH, но е много скъпо лечението им и малко хора могат да си го позволят.

В спорта този хормон спомага за нарастването на мускулна маса, използва телесните мазнини за енергия, но предизвиква изключително силни и необратими странични ефекти (растеж на черепа, ходилата и дланите, нарастване на вътрешните органи (сърце, черен дроб и др.), при натуралната форма – синдром на Кройцфелд-Якоб, заболяване от болести предавани по наследство, една от които е шизофренията). Спортистите обикновено комбинират този хормон с инсулин и анаболни стероиди за да има добър ефект, и такъв има, но на каква цена… Ефективните дозировки за от порядъка на 4UI на ден до 4UI два пъти дневно. Цикъл може да се прави толкова дълго, колкото атлета може да си позволи. Някой го използват до 6 седмици, а други – повече от година.

Цени и предлаганите гарантирано най-добри налични варианти на този продукт можете да видите ТУК.

Ние Ви препоръчваме да използвате само фармацевтично тествани хормони на растежа, за да сте сигурни в качеството им, като такъв Ви препоръчваме лабороторно тествания хормон HGH на Aviva Systems Biology.

Автор на статията:

Test Best