Флавон – силата на концентрираната храна

Флавон – силата на концентрираната храна събрана в едно бурканче.

Флавон е концентрирана храна, добита от плодове зеленчуци, чрез метода студено вакуумно пресоване. Едно бурканче Флавон от 240 гр., дава нужната доза от витамини и флавоноиди, съдържащи се в пресните плодове и зеленчуци. Това е иновативен унгарски продукт, резултат на дългогодишни проучвания и изследвания.

Защо продуктите Флавон са толкова полезни и какво ни носят те?

Всички знаем, колко е важно да приемаме ежедневно пресни плодове и зеленчуци, ако искаме да се радваме на добро здраве. Получаваме ли обаче, това което си мислим, при консумацията на продукти добити чрез традиционното земеделие? Днешната храна е все по-бедна на витамини и живи вещества, все по-токсична, пълна с пестициди и нитрати. Отгледани и подсилени по изкуствен начин, съхранявани за по-дълго от нормалното чрез пръскане с химикали и придаване на търговски вид по същият начин. Всичко това отнема полезното от храната и го заменя с изкуствено създадени хиимикали, които попадат в нашето тяло. Така ние не получаваме това от което се нуждаем. Ставаме все по-болни и все по-непродуктивни в ежедневието си.

Флавон са се погрижили да създадат естествен продукт, със съхранени всички полезни качества на суровините и най-вече със съхранени живи флавоноиди, във всяко бурканче. Флавоноидите са живите вещества в плодовете, които имат много кратък живот за съжаление. Те умират едва няколко часа след откъсването на плода. В бурканчето тези безценни вещества са съхранени чрез обработка с ябълков и цитрусов пектин, което ги запазва живи. Това е равносилно на хапването на плод, веднага след откъсването му, когато е най-полезен.

Ако храната ни е богата на полезни вещества, витамини, фибри, бихме били по-здрави, по-продуктивни и по-спокойни в ежедневието си. Флавон разбработват и продукт специално за деца, с консистенция на гел и така лесно можете да дадете нужното на вашето дете. С вкус на конфитюр, без досадните за деца таблетни форми, вие ще сте спокойни, че сте подсигурили най-доброто за децата си.

Гамата Флавон съдържа три серии – базова, премиум и супер премиум. Базовата и премиум сериите са в стъклени бурканчета от 240 гр. Във всяко бурканче се съдържат 40 дози. Супер премиум серията са еднократни дози в саше. Нека разгледаме отделните продукти:

Базовата серия включва:

Бурканче Kids разработен за детското здраве, подсилва крехката и неукрепнала имунна система на детето.

Това е най-лесният начин да подсигурявате на детето си нужните вещества от пресни плодове и зеленчуци, без досадните талетни формули.Много майки изпитват затруднение да накарат детето си да хапва плодове и зеленчуци и това може да бъде решението, ако и вие имате такъв проблем. Една лъжичка на ден е достатъчна, за да сте спокойни, че детето получава нужното. Едно бурканче Флавон съдържа полезната стойност на 30-40 кг.пресни плодове и зеленчуци. Нямат добавени консерванти, оцветители, ароматизатори и подобрители на вкуса. Високо ефективно средство при простудни заболявания, алергии и астми. Повлиява отлично и неврологични проблеми при децата. Kids се препоръчва за прием от бременни, кърмачки и жени, които планират забременяване. При жени с проблемна щитовидна жлеза, болезнен и нередовен цикъл, кисти на яйчниците, репродуктивни проблеми, се препоръчва комбиниран прием на Kids и Protect.

Бурканче Protect е насочен основно към сърдечно-съдовото здраве.

Дава отлични резултати при възстановяване след инфаркти и инсулти и се прилага като превантивно средство при по-възрастните хора, тъй като са рискова група.На много от нас родителите ни пренебрегват правлното хранене и това е начин да внесем нещо полезно в тяхното меню. Подходящ за жени в комбинация с Kids за подпомагане на женския хормонален баланс. Повлиява състоянието на костите, очите, мозъчната дейност. Общо укрепване и защита на организма при възрастните. Богат на фитоестрогени, аналог на женските полови хормони.  Фитоестрогените регулират и компенсират липсата на естрогени в женския организъм. Продуктът е с доказани отлични резултати при жени пред менопауза и в менопауза.

Бурканче Green е продукт от основно зелени зеленчуци.

В състава на Green са включени екстракти от броколи, целина, спанак, чесън, спирулина, облепиха, зелен чай, моркови, пшенична трева, магданоз, грейпфрут. Действа като мощен антиоксидант, повлияващ цялостно състоянието на организма. Подпомага детоксикацията, очистителните процеси на черен дроб, жлъчка, черва. Отвежда токсините и натрупаните шлаки в организма. Green е за всички, които искат да приемат качествена и богата на полезни вещества храна. В комбинация с Protect дава отлични резултати. В съдържанието има пшенична трева, която съдържа глутен. Съдържа чесън.

Бурканче Max регулира кръвното, подобрява здравето на очите, качеството на кръвта и мозъчната дейност.

Подходящ е за хора, натоварващи зрението си – шофьори, ювелири, шивачи, програмисти и т.н. Високо ефективен продукт при анемия. Понижава нивата на кръвната захар. Изчиства холестеролните плаки, в комбинация с Protect. Продуктът разрежда кръвта, за това е важно да не се приема от хора, приемащи медикаменти с тази цел, без предварителна консултация с лекар. Не се препоръчва и при хора преди или след хирургически операции. Ако приемате медикаменти за повишаване на кръвното налягане, се консултирайте с лекар и следете показателите си. Първоначално през първите дни на прием е възможно повишаване на кръвното след което се нормализира.

Бурканче Active е продукт за хора със забързано и активно ежедневие.

Подходящо за спортисти и в комбинация с Peak Fruit, дава отлични резултати. Съдържа естествен кофеин от гуарана, който е мощен стимулатор. Естествени малинови кетони в съдържанието подпомагат редуцирането на теглото. Богат на магнезиеви соли, отлично средство срещу мускулни крампи и схващания. Ако страдате от високо кръвно, следете показателите си, тъй като Active го повишава.

Премиум гамата включва:

Бурканче Joy е продукт със силен какаов вкус и може да бъде Вашият заместител на шоколада.

Само че тук, се наблюдават само позитиви, за разлика при консумацията на шоколад. Препоръчва се при хора подложени на стрес и при нужда от повишаване на енергията. Играе ролята на мощен антиоксидант, повлиява силно възпалителни процеси, понижава нивата на стрес. Отлични резултати се наблюдават и при депресивни състояния, паник атаки. Регулира апетита към вредна храна и сладкиши. Също така подобрява нивата на семенната течност при мъжете и функциите на женската полова система. Силен афродизиак при двата пола.

Бурканче Green+ е няколко пъти по-силен от базовия Green. В състава му са добавени зелен чай, моринга и бета глюкани.

Има силно детоксикиращо действие, антибактериално, противогъбично и противовъзпалително при черен дроб и черва. В комбинация с Joy и  Peak Fruit от супер премиум гамата, дава високи резултати при възстановителните процеси след химио и лъчетерапии. Препоръчва се при ракови заболявания, намаляват вредните влияния на медикаментите и подпомагат за по-лесното преминаване през въстановителния период. Подобрява значително състоянието на кожата, при акне, възпаления, дерматити, алергии и обриви.

Бурканче Max+ е с добавени две нови съставки в сравнение с базовия Max а именно ацерола и нар.

Продуктът е с 4 пъти по-висока антиоксидантна стойност от  базовия продукт. Подходящ е за диабетици за регулиране нивата на кръвната захар. Намалява вредното влияние на облъчването при съвременните технологии. И при Max+ е в сила предупреждението за повишено внимание при прием от хора с високо кръвно и приемащи медикаменти за разреждане на кръвта.

Супер премиум гамата включва два продукта под формата на саше:

Peak Fruit хранителна добавка саше, с няколко пъти по-висока стойност на съдържанието на полифеноли, спрямо останалите продукти Flavon.

Продуктът действа в уникална синергия между плодове и масло. Продуктът е на базата на плодови концентрати и растителни масла, работещи в перфектен синхрон. Висока концентрация на антиоксиданти, полифеноли, каротеноиди. Тъй като е предимно липофилен, неговата основна характеристика е наличието на полиненаситени масла, мастни киселини от растителен произход, които са начело на науката и имат доказани положителни ефекти върху здравето. Високо ефективно средство при лечение на рак, както и в периода на възстановяване, спомага за по-леко преминаване през химио и лъчетерапия. Намалява неблагоприятните им въздействия върху организма (особено в комбинация с Green+ или Peak Veggie). Много полезен за здравето на мозъка, при невродегенеративни заболявания и стрес.

За бързо справяне с грип и вирусни заболявания. Подходящ и за деца. При деца под 3 години може да се дават по малки дози по ½ до 1 мер. лъжичка от 3 гр. Съдържа бета глюкан, който има благоприятно въздействие върху чревната флора. Удобен за носене и прием по всяко време. Еднократна доза под формата на саше за директна консумация.

Flavon Peak Fruit хранителна добавка, подсигурява пълноценно хранене и зареждане на организма с полезни вещества. В днешно време, храната става все по-токсична и бедна на полезни вещества.ч

Peak Veggie хранителна добавка в саше х 10 гр. Продуктът действа в уникална синергия между зеленучуци и масло. Продукт на базата на зеленчукови концентрати, активни вещества и растителни масла, работещи в перфектен синхрон. Висока концентрация на антиоксиданти, комплексни съставки повишаващи значително състоянието на имунната система. Здраве на клетъчно ниво чрез пълноценно хранене.

Peak Veggie съдържа концентрати от домат, шипка, фурми, киви, артишок, земна ябълка, тиква, моринга, шийтаке и масла от коноп, чия и моринга.

С изключителни ползи за черния дроб и червата, при рецидивираща бактериоза с хеликобактер, синдром на пропускливите черва, интоксикация с тежки метали и цианиди, автоимунни заболявания и кожни проблеми.

Подходящ за деца и бременни жени. Удобен за носене, подходящ за употреба по време на път.

Подобно на Peak Fruit, Flavon Peak Veggie е липофилна, маслено-водна емулсия със специални компоненти в специални съотношения, направени само и изключително от натурални съставки. Използваните в него зеленчуци са много богати на вещества: хлорофил, бета-каротин или ликопен. Те са най-силните защитни пигменти, полезни антиоксиданти, които имат положителни ефекти в различни части на тялото. Полиненаситените мастни киселини от растителен произход са от съществено значение за здравословния живот. Имат важна роля в транспорта на кислород в кръвта, комуникацията между клетките, в растежа и в няколко други важни клетъчни и органични процеси.

Всички Флавон хранителни добавки могат да се комбинират, което обогатява и подсилва ефектите им благодарение на синергията.

Силно препоръчително е да се ползват едновременно плодови и зеленчукови формули, за да се получи комплексен оздравителен ефект и още по-цялостно въздействие върху повече органи и системи в организма.

Flavon не са лекарство, те са пълноценна храна водеща до отлични резултати, чрез метода на натрупване. Превенцията е най-добрата борба с болестите.

Продуктите Флавон са подходящи за:

  • Всички възрастови групи – от най-малките до най-възрастните
  • За всички, които изпитват трудност да се хранят здравословно с качествени продукти
  • За всички, които имат нужда от високи нива на енергия и продуктивност в ежедневието си
  • За хора подложени на силен стрес и вредни влияния и лъчения
  • За всички, които мислят за здравето си и го поставят на първо място

 

 

Автор на статията:

4Fitness Admin