Професионално управление на фитнес зали – вече възможно по нов и иновативен начин

Като собственик на фитнес клуб много от дейностите Ви са свързани с управлението на бизнес процесите както и менажиране на клиентската Ви база данни. Колкото по-ефективно управлявате Вашия бизнес, толкова по-малко време ще прекарвате в административни дейности и съответно ще разполагате с повече време за да удовлетворите вашите клиенти, което е едно от най-важните неща за развитието на един истински успешен бизнес.

Интегрирането на софтуер за менажиране на фитнес клубове може да направи вашата задача неимоверно лесна. Броят на дейностите, които се извършват при управлението на един фитнес клуб са много и разнообразни. Издавате абонаментни карти, създавате графици, запазвате часове, извършвате продажби, водите инвентар на стоката както и много други. Тук идва и проблемът с много от софтуерите за фитнес клубове. Повечето от тези програми предлагат решение само за малка част от вашите проблеми и накрая се оказвате с десетки програми, които не работят ефективно.

Решението е Gym Realm Мanager. Това е иновативен софтуер за менажиране на фитнес зали, който помага в управлението на всеки аспект от счетоводство, членски карти, продажби до графици и системи за контрол на достъп. Ние предлагаме подходящи планове за всеки бизнес.

Eто и някои от основните предимства на Gym Realm Manager:

Gym Realm Manager е базиран в интернет, което означава, че можете да управлявате Вашия клуб независимо къде се намирате.
– Гъвкаво управление на членските карти на вашите клиенти.
ПОС система интегрирана директно в нашия софтуер.
– Управлението на Вашия график никога не е било по-лесно. Само с няколко клика на мишката правите резервации или променяте вече запазени часове.
Подробни отчети с важна информация за развитието на Вашия бизнес.
– Интеграция със система за контрол на достъпа.
– Разделение на Вашия център на различни административни единици (Фитнес, СПА) или връзка между верига клубове.

 

Повече информация можете да намерите тук: http://gymrealm.com/manager/solutions

Станете част от нашите доволни клиенти в България и чужбина, които вече ни се довериха! Ползвайте промо код 4FITNESS и получете безплатно обучение и инсталация.

Автор на статията:

4Fitness Admin