Стероидите и жените

Както е извесно ,жените нямат собствено производство на тестостерон. Това до голяма степен освобождава рецепторите за стероидните молекули. така седава обяснение защо стероидите влияят на жените значително по-добре отколкото на мъжете, при доста по-малки дози! Тук идва и лошото. при неправилен прием на стероиди (особено за дълъг период от време) се получават доста (и неприятни) странични ефекти. Ще изброим някой от тях:

1. Окосмяване.
2. Акне (много на брой и навсякъде)
3. Удебеляване на гласа
4. Уголемяване на външните полови органи
5. Агресивност
6. Психически разтройства

При спиране се наблюдава:

1. Силно изразена депресия
2. Склоност към самоубийство
3. Силна раздразнителност (на моменти раздразнителността е последвана от липса на енергия)
4. Липса на енергия

Ако стероидният цикъл не бъде спрян правилно, то тогава страничните ефекти след спирането ще бъдат значително по – силни и по-забележими. Тогава се получава ефектапри който се получават изключително високи нива на кортизол в кръвта. (организма се стреми да компенсира по големия брой анаболни молекули с кортизол зада се постигне равновесие. при внезапно спиране се получава гореспоменатия ефект. Последиците са изключително неприятни). Мускулната маса се губи с невероятни темпове, а страничите ефекти са много по силни. (това важи и за мъжете, и за жените).

Стероидите са производни на тестостерона. Тестостеронът се преобразува с цел да се премахнат (колкото може повече) андрогенните му свойства за сметка на анаболните.Поради тази причина, спомената малко по-горе, приемът на стероиди от жена карат организма и да „мисли, че е мъж“. Точно поради тази причина идва и окосмяването, акнето, удебеляването на гласа и всички останали странични ефекти…

Употребата на анаболни стероиди вреди на Вашето здраве и може да доведе до необратими последствия! Не се подлъгвайте по многото приказки и обещания на хора, нямащи грам понятие в тази област! Хората са казали „капка по капка – вир става“! Бъдете търпеливи и постоянни и ще намерите правилния път към растежа.

4 Fitness

Автор на статията:

Test Best