Какво представлява Levitra?

Какво представлява Levitra? Левитра е продукт, приложим при сексуална дисфункция от различен характер. Еректилната дисфункция може да бъде в следствие на – възрастови измения, заболяване, физическо увреждане или травма, наднормено тегло, влошен начин на живот.

Лекарите препоръчват да се установи причината за дисфункцията и според това, да се приложи необходимото лечение. Доста често, решението на проблема може да бъде проста промяна в начина на живот.

Но все пак, Levitra е продукт, който може да помогне в голяма част от случаите.

Какво представлява Levitra?

Активната съставка е vardenafil hydrochloride, таблетки за орална употреба. Основното действие е изразено в отпускане на  мускулите, намиращи се в стените на кръвоносните съдове и увеличаване притока на кръв към определени области на тялото.

Левитра е лесен начин да подобрите сексуалния си живот и да поодбрите отношенията с половинката си. Но все пак, трябва да се съобразите с характеристиките на препарата.

  • Таблетките могат да се приемат със или без храна
  • Приема се 40-60 мин преди секс
  • Ерекция се достига само при наличие на сексуална стимулация. Приемът на таблетката само по себе си, не води до ерекция
  • Лица със сърдечни проблеми и заболявания, следва да се консултират с лекуващия си лекар, преди да приемат лекарството
  • Лица с бъбречна недостатъчност, следва да се консултират с лекар преди прием
  • Приемът на Levitra с нитратно лекарство може да причини внезапно и сериозно понижаване на кръвното налягане
  • Не е препоръчително прием от лица под 18 годишна възраст
  • Не приемайте левитра, ако имате алергия или непоносимост към варденафил

В какво се изразява еректилната дисфункция и случаите при които Левитра може да помогне?

Еректилната дисфункция може да бъде под различна форма – невъзможност за достигане до ерекция, невъзможност за задържане на ерекцията, преждевременна еякулация и др. Левитра подпомага всички случаи, като позволява на кръвта да достигне до пениса и да се задържи там по време на акта.

Проблемите от този тип, могат да повлияят силно отношенията в дадена връзка или семейство. Много мъже се притесняват да споделят за такъв тип проблеми с половинката си и често не търсят и специализирана помощ. Понякога проблемът може да бъде решен по лесен и безопасен начин. Приемайте Левитра само след като сте се запознали с всички действия на продукта и сте сигурни, че това няма да навреди на здравето Ви!

Автор на статията:

4Fitness Admin