Какво представлява Левитра?

Варденафил, известен още като Levitra, е лекарство, което лекува еректилна дисфункция при мъжете.

Еректилната дисфункция е, когато мъжът не е в състояние да получи или поддържа ерекция. Обикновено се случва, защото артериите, които пренасят кръвта към пениса, са твърде тесни. Левитра увеличава притока на кръв към пениса. Действието му е подобно на това на силденафил или Виагра, но Виаграта трае между 2 и 4 часа, докато Левитра продължава 4 часа.

Как работи Левитра?

По време на ерекция пенисът се напълва с кръв. Кръвоносните съдове, които доставят на пениса кръв, се разширяват.  Двете големи камери в пениса, известни като corpus cavernosa, се пълнят с кръв. Тъй като кръвта се натрупва в пениса, се получава ерекция. Като отпуска артериите, варденафил засилва притока на кръв, когато мъжът е сексуално възбуден. Азотният оксид се отделя в пениса му и това задейства верига от реакции.

За да заработи на Levitra й отнема 60 минути. Ефектите на лекарството продължава около 4 часа.

Мога ли да използвам Левитра по време на бременност?

Levitra не е предназначена за употреба при жени, но понякога се използва при разстройство на сексуалната възбуда при жените. Въпреки това, тъй като няма данни за употребата при бременност  Levitra не трябва да се прилага при бременни жени.

Мога ли да използвам Levitra с алкохол?

Алкохолът може да намали шанса да получите ерекция, затова е препоръчително да не приемате Левитра с алкохол.

 

Автор на статията:

4Fitness Admin