Екдистен – руската сила

Напоследък нашата страна загуби традиционните си контакти с големия брат Русия и това се отрази не само на цялостната икономическа обстановка у нас, но и на възможностите и джоба на бедния български билдер.
Преди години лесно можеше да намериш витамин В 15, който е задължителен протектор в системите за зоб, алфа липоева киселина, която сега канадската фирма Muscle Tech широко рекламира като супер добавка за креатиново зареждане, и също се купуваше на ниска цена. Списъкът с натурални добавки може да продължи доста и да надхвърли цифрата двадесет. Ние загубихме достъпа до нещо евтино и уникално, което чак сега големите играчи намериха и решиха да произвеждат и продават, като печелят милиони благодарение на формули, разработени от източния блок. Интересен е примерът с Androstendion, който е андрогенен стероид, открит в ГДР и използван през 80-те години на Олимпийските игри. В най-ефективният си вариант – назален спрей, този бързо действащ стероид излезе на щатския пазар преди 5-6 години и с това започна ерата на широко рекламираните прохормони. Тяхното търсене и разновидности бързо нарастна, защото това беше най-лесния начин да се „назобиш“ легално в САЩ.

FDA още не е забранила продажбата на тези вещества, въпреки че те са чист зоб и са включени в допинг листата на олимпийския комитет. Изтъкването на причината, че това са прекусори на тестостерона и затова са безопасни, са смешни, защото предозирането на тези химии води до същите странични ефекти, както и всеки стероид. По- добре да използвате Oxandrolone или Primobolan за пълна безопасност, отколкото андрогени.

Но нека не задълбаваме в зоба. Целта на тази статия е да насоча Вашето внимание към натуралните алтернативи. Да посегнеш към нечистата наука винаги има време, най-добре е въобще да не правите това. Намерете натуралния път към изграждането на силно, красиво и мускулесто тяло.

Всеки може да направи 45 см ръце, 150 кг повдигане от лег и 200 клек и тяга при 10% мазнини само с натурални добавки. Нали не всички от вас са решили да стават състезатели? Ако пък сте го решили, не бързайте, изпълнете 100 % натуралния си потенциал, като експериментирате, анализирате с храна, тренировка и добавки и ще стигнете далеч без проблем. Оставете вредните субстанции за максимално далечен период.
Сега да минем към основната тема, която Ви обещах да разчепкаме – магическият руски хап, който намериха и американците. Преди да започна, искам да Ви уверя, че информацията, която Ви давам, е потвърдена с експерименти. Въпреки че съм търговец и представлявам австралийската фирма „MUSASHI“ у нас, аз на първо място съм билдер по душа, сърце и начин на живот. Единствено любовта към този спорт ме е насочила да се ориентирам в този бизнес. Аз не съм просто някакъв химик, а професионален атлет, който продава храни за билдери, за да изкарва пари. Аз съм всеки ден в залата, вдигам желязото, използвам всички храни, които продавам и рекламирам и експериментирам с тях върху голям брой хора, които лично тренирам, консултирам, спонсорирам и подпомагам.
Не съм зубър с очила и 30см ръце, а практик и ентусиаст, който желае да има 50 см ръка, но не с цената да загубя здравето си и себе си. Затова, ако искате натурални резултати, аз съм човекът, на когото трябва да се доверите. Парите никога не са били мотив за мен в тази игра, иначе не бих харчил всичко за храна и хапове. Винаги мога да се ориентирам в бизнеса, който баща ми има и носи повече, но не! Аз искам да съм „мускулесто говедо“.
Използвайте информацията и главата си, за да станете големи, силни и релефни. Вложете цялата си воля и дух и това ще стане рано или късно.
ЕКДИСТЕН – билката, която може да промени спорта!
За първи път четох информация за този растителен стероид пред 2-3 години в специализирано за билдери руско списание. Тази статия ми направи силно впечатление и аз реших да се добера до това вещество на всяка цена. Проблемът, който стоеше пред мен е, че никъде не намерих повече информация по въпроса. Има купища списания внос, стотина каталога на щатски фирми производители на суплементи, но нищо не намерих и в тях. Започнах с лупа да търся по етикетите, които имаше снимани в каталозите на производителите, за да намеря съдържанието на екдистен разрових мазето сред купчините от празни изядени кутии на можество различни компании, за да проверя дали не ми е убегнало това име между редовете, но нямаше нищо.

Така си останах само с желанието, без резултат. За щастие, преди около година и половина съвсем случайно дадох на поредния мой приятел с „големи връзки“ в Русия списък с търсените от мен продукти, без да очаквам положителен резултат. За моя изненада, неговият човек се оказа голям играч, който снабдяваше Олимпийски отбори с химия и веднага ми намери желаната стока. Взех добро количество от продукта и започнах проби. Честно да Ви кажа мислех да изкарам големи пари от това вещество, като го разработя в Америка и Австралия. Както стана с нашия трибестан, който едно време беше около 8 лв., а в Америка Софарма го продаваше за 35 долара на дребно. Някои направиха милиони с тази билка и сега всички уважаващи себе си фирми в света имат формули с трибестан. Ефектът му е доказан. Сметката ми излезе крива. Няколко месеца по-късно разбрах, че хитрите американци вече имат продукта и са започнали производство и продажби. Жалко, че не успях да стана милионер. Оказа се, че най-бързодействащата фирма – SYNTRAX INOVATION, е пуснала на пазара Ecdisten, и другите в бизнеса започват да я следват. Тази неизвестна и малка фирма работи най-бързо и има пряк контакт с билдерите. От нея си купих прахообразни форми на DHEA, 19-Norandrostendion, Androsten dion и Androsten diol, SLA, Calcium Pyrovate и други добавки на нищожни цени. Те знаят какво иска вдигача. Голямо количество на ниска цена и го правят веднага с най-нашумелите продукти. Така тайната на екдистена беше открита за всички и сега по-лесно можем да се доберем до нея. Истината за този продукт е, че той е с много висок анаболен ефект, който се сравнява с най-широко разпространените стероиди в света, като „Deca durabolin“ – т.е. Nandrolo-ne. Ако вземете екдистен ще получите ефекта на зоба, няма шега.
Оригиналната версия е разработена от узбекистанската академия на науките в опитна лаборатория, която произвежда ограничено количество бройки в малки кутийки от 100 таблетки по 5 мг всяка. Продуктът има патентен номер 87.848.5 и представлява растително – стероидно съединение, което се извлича от билката Leuzea carthamoides Iljin (Asteraceae), растяща в Централна Азия. Това е традиционна билка, която повишава силата, жизнеността, сексуалната мощ, мисълта, реакциите, рефлексите и т.н. и на всичко отгоре не съм чувал да има странични ефекти. Положителните резултати, които видях с очите си, бяха получени в различни спортове. За продукта знаеха само някои стари кримки, които на олимпиадите са чували от руските си колеги това-онова за продукта. Факт е, че големите олимпийски шампиони от Русия минават на допинг контрола чисти като сълзи и пак взимат медали и поставят рекорди. Знаете, че ако имате допинг контрол, последният зоб трябва да е спрян най-късно 7-10 дни преди теста. За това време може яко да се сдухате, затова пийте екдистен и трибестан за да се задържите на повърхността.
За тези, които не ползват зобове, използването на „узбекистанската билка“ в комбинация с Tribulus terrestris, качествен протеин, глутамин и НMB може да ги дръпне много напред.

Моят личен опит го доказа!
Минималната дозировка 1 таблетка на 10 кг телесно тегло. Приемането трябва да бъде неколкократно през деня, като се смуче под езика и се приема с големи дози суроватъчен протеин. Периодът на взимане е добре да бъде дълъг, късите цикли не стават за растеж, а само за поддръжка. Добре е дозата да се увеличава постепенно, докато усетите добро анаболизиране и да задържите известно време на това количество. Досега не съм попадал на фалшификат, но е възможно и това, затова трябва да се внимава с доставчиците. Ако използвате редовно стероиди не очаквайте резултати от това вещество. То може да Ви служи само за поддръжка и възстановявяне след цикъл. Тези момчета, които го взимаха редовно и в нищожни дози, получиха много добри резултати, защото бяха чисти дълго време от зоба, или въобще не бяха взимали такъв. При мен резултатът също беше добър при 4-5 тренировки седмично и страшно лош хранителен режим, безсъние. И все пак аз напредвах учудващо бързо. На доза от 15-18 таблетки дневно при 100 кг лично тегло повиших силата си на лег с 30 кг и клек с 40 кг. Не си правих замервания на мастната тъкан, защото и без това бях много дебел през този период, но мога да Ви кажа, че ръката ми беше отишла 48 см, което беше рекорд за мен, както и бутането на 170 кг от лег. При добра хранителна програма и комбинация от други добавки, Вие ще се чувствате все едно сте на 100-200 мг Deca на седмица.

Кирил Вълчев

4Fitness препоръчва: Syntra EC

Автор на статията:

Test Best