Една проста диета за отслабване

С тази диета се отслабва за 3 дни с 2,5 кг.
През първия ден се изяжда едно пиле на грил, разделено на три порции – за закуска, обед и вечеря, през втория – 300 г печено нетлъсто месо, също за 3 хранения, а на третия се изпива 1 л прясно мляко с какао. По време на диетата не се консумира хляб. А от четвъртия ден се започва с лека постна супа и филийка хляб.

Използва се алабаш, който е богат на белтъци, захари, витамин С, калий и др., което го прави много полезен за болни, задържащи вода и за хора със сърдечни проблеми. Помага също при заболявания на стомаха, бъбречни страдания, регулира обмяната на веществата и за отслабване. Взема се по 1 супена лъжица, настърган, при чувство на глад. Помага и на диабетици с наднормено тегло.

Три елемента са нужни за регулиране функциите на организма: цинк, никел и кобалт. Изследванията показват, че ако приемаме тези елементи, можем да отслабнем по-бързо, отколкото ако се прилага диета и гладуване. Те регулират апетита, без да подлагат организма на никаква опасност, улесняват освобождаването му от захари и мазнини. Тези микроелементи се взимат преди закуска.

В продължение на 3 месеца се спазва следната диета: сутрин и вечер по едно бурканче кисело мляко без хляб. По обед се яде нормално, но само с 1 филийка хляб (по възможност ръжен). Да не се консумират тестени, сладкарски и захарни изделия. След изтичането на 3-те месеца да се консумират предимно плодове и зеленчуци.

Ако Ви е трудно да спазвате диети опитайте гел-капсулите Мейзитанг чието влияние е насочено към изгаряне на калориите.

4 Fitness

Автор на статията:

Test Best