Аванафил – истинският хит сред сексуалните стимуланти

Какво е Аванафил?

Аванафил е последно поколение инхибитор на фосфодиестеразата тип 5 (PED5 инхибитор), който действа по същия начин, като Виагра, Циалис и Левитра. Аванафил действа, като значително повишава кръвоснабдяването в малката перисталтика и в частност пениса, както и отпуска артериите в пениса, което води до мощна, продължителна и качествена ерекция.

История на Аванафил

Какво е Аванафил? Аванафил е одобрен от агенцията по храните и лекарствата в САЩ, като ефективно средство за третиране на еректилната дисфункция при мъже, през 2012 година под търговското име Stedra или Spedra и е разработен от Mitsubishi Tanabe Pharma. През 2013 година, Аванафил се предлага вече в над 40 страни по целия свят и се счита за едно от най-добрите средства за подобряване на сексуалните способности при мъже от всички възрасти.

Как се различава по действие Аванафил от Виагра, Циалис и Левитра?

Действието на Аванафил е много сходно с това на Виагра, Циалис и Левитра, но с малки разлики. За разлика от останалите продукти в този клас, действието на Аванафил започва едва само 10-15 минути след приема, за разлика от 30-60 минути при Виагра, Циалис и Левитра. Също така, употребата на Аванафил не води до появата на често срещаните при останалите продукти странични ефекти, като зачервяване на лице и очи, главоболие, световъртеж и гадене.
Освен това, действието от приема на Аванафил, не се влиае от хранене и консумация на алкохол.
Продължителността на ефекта от Аванафил е най-близка до тази на Силденафила във Виаграта, като е около 6 часа.

Ползи от приема на Аванафил

1. Значително повишава кръвонапълването в пениса, като води до мощна и продължителна ерекция.
2. Действа светкавично. За разлика от останалите сексуални стимуланти на които са им нужни 30-60 минути за да започнат да работят, при Аванафил действието започва 10-15 минути по-късно.
3. Последно поколение сексуален стимулант. Аванфил е следствие на години проучвания в областта на мъжката потентност и е разработен в най-иновативните и високо-технологични пройзводствени съоражения.
4. Аванафил работи на 100% при всички мъже. Действието на Аванафил е безотказно и гарантирано при всеки.
5. Без странични ефекти. За разлика от останалите сексуални стимуланти, при Аванафил няма риск от странични ефекти. Само качествена ерекция, часове наред.
6. Комбинира се с храна и алкохол. Приемът на храна и алкохол влиае негативно на ефекта на повечето сексуални стимуланти, но това на важи при Аванафила. Той спокойно може да бъде приет с хранене, след хранене, както и с алкохол, без това да повлиае на скоростта и силата на действието му.

Не се колебайте, а поръчайте още сега 100% оригинален Аванафил с фармацефтично качество, само и единствено при нас от 4Fitnessbg.com! Какво е Аванафил
Подарете на себе си и своята партньорка, незабравими мигове и уникални сексуални преживявания, сигурно и гарантирано с Аванафил от 4Fitnessbg.com!

Автор на статията:

4Fitness Admin