„Х-форма – Lean Body“

Това е най-новият фитнес пакет, чрез който Ви предлагаме тотално да преобразите Вашата визия. Включва тренировъчна програма и хранителен режим за покачване на чиста мускулна маса и елиминиране на мазнините едновременно, за да се сдобиете с добра фигура и да подобрите цялостната си кондиция.

x-forma

Забравете за свалените килограми като критерии за Вашия успех, защото има разлика между свалянето на мазнини и свалянето на килограми. Загубата на общо тегло не е това, което търсите, защото при него се губят и много мускули. Мускулите са тези, които правят тялото стегнато и оформено и са отговорни за бързия метаболизъм. С програмата, която Ви предлагам, Вие дори ще увеличите чистата мускулна маса, докато стапяте мастните запаси. И това не е всичко!

Вие не просто ще горите мазнини и ще качвате мускули, а ще променяте линиите и формата на тялото си към класическата Х-форма.

Какво е Х-форма? 

x-formПовечето от вас сигурно знаят какво е V форма на тялото – широки рамене и гръб в съчетание с тясна талия, наподобяващи буквата V. Да, но тази форма обхваща само половината от тялото!

За да добие тялото ви завършен вид трябва балансирано развитие на мускулатурата на долните крайници – малък таз и акцент върху  външната част на бедрата – мускулът vastus lateralis. С това допълнение силуета на тялото наподобява буквата Х и излъчва сила и атлетизъм, а не е просто една обща маса.

Как се постига Х-форма?

За да се сдобиете с тази класическа визия трябва да качите мускулна маса с акцент върху определени мускулни групи и да стопите ненужните мазнини. Няколко са основните неща, които определят Х-формата. На първо място това е широкият раменен пояс. Следвашия важен момент е развитието нa широкия гръбен мускул – latissimus dorsi и то предимно горната му част. Надолу Х визията продължава с колкото се може по-тясна талия и малък таз. Както стана дума по-горе, при бедрата трябва да се търси акцента върху външната част на квадрицепсите  – m. vastus lateralis, с което нанасяте финалните щрихи на Х-формата си.

За много от изброените неща са важни генетичните дадености, но незвисимо от тях всеки може да направи най-доброто за себе си. Затова аз ще индивидуализирам тази програма специално за Вас, според Вашият телесен тип и индивидуални особености. Именно възможността този фитнес пакет да се индивидуализира достатъчно, без да се нарушава основната му концепция или да е необходимо да се създава изцяло наново, беше основният фактор при забавянето ми да го приключа по-скоро. Но намерих решение на проблема и сега всеки може да е сигурен, че неговата програма е достатъчно индивидуална, за да дава резултати.

За кого е предназначена тази програма?

Програмата е предназначена за всички – и мъже и жени, които се стремят не към развитието на максимум  мускулна маса, а към постигането на атлетична визия. С нея няма да постигнете големи обеми, а ще промените мастно-мускулното си съотношение в полза на мускулите. С други думи – ще качите малко мускули на точните места и ще изгорите ненужните мазнини.

А ако нежната половина от Вас смятат, че правенето на мускули е само за мъже, вгледайте се внимателно в снимката вдясно и честно отговорете дали подобен тип физика Ви допада. Почти съм сигурен, че отговорът е положителен (винаги има и изключения). Това, което виждате е една истинска Х-визия от женски пол.

Всъщност, да качите мускули и да стопите мазнините едновременно е една не лека задача и изисква, както усилени тренировки, така и стриктен хранителен план, който съпътства тази програма.

Фитнес програма „Х-форма – Lean Body”

trenirovkaЗа по-голяма ефективност на отделните упражнения в програмата съм включил различни тренировъчни техники като форсирани повторенияразтоварващи серии и други.

За да стопите излишните мастни натрупвания, освен силовите тренировки и хранителният режим, ще се погрижи включената интервална кардио тренировка, която е много по-ефективна от обикновените ниско интензивни занимания. Благодарение на нея ще постигнете желания ефект за много по-кратко време. Този вид тренировка обаче има един съществен недостатък – трудна е! Така че подгответе се за усилена работа!

Хранителен режим „Х-форма – Lean Body”

Успехът на усилията ни във фитнес залата е неразривно свързан с начинът ни на хранене. Тренировката само дава стимулът, а от храната зависи как ще се възстановява и изгражда нашето тяло, как ще изглеждаме и ще се чувстваме. Всяка храна има уникален състав, свойства и въздействие върху човешкия организъм. Някои храни се справят по-добре от други в това да спомагат за постигането на поствената цел. Други, дори които най-малко очаквате, могат изцяло да саботират усилията ви.

Видът и съотношенията на храните в хранителния режим са подбрани така, че да въздействат по възможно най-добрият начин на и хормонално ниво. Да, не само чрез тренировките, но и чрез начинът на хранене могат да се стимулират и контролират най-важните хормони, които отговарят за качването на мускули и топенето на мазнините: хормон на растежа, тестостерон, естрогени, тироидни хормони, инсулин, глюкагон, кортизол.

Количеството и пропорциите на храната в режима ще бъдат преценени и индивидуализирани спрямо Вашия метаболизъм, на базата на антропометричните ви данни и телесен тип. А за да се правите с трудната задача да качите мускули и да стопите мазнините едновременно съм заложил на ротационният принцип в диетите.

Колко е ефективен този фитнес пакет?

Тренирайте според указанията в програмата и спазвайте стриктно хранителния режим следващите 12 седмици и аз Ви гарантирам, че след този период ще изглеждате по коренно различен начин. Защо съм толкова сигурен? Първо, защото методиката на тренировка и начинът на хранене в тази програма са плод на дългогодишния ми опит – личен и със стотици клиенти. Второ – програмата и режимът са индивидуализирани спрямо Вашата структура и антропометрични данни така, че нищо да не може да Ви спре по пътя към желаната визия. Единствено от Вас зависи дали ще спазвате всичко стриктно и ще се радвате на добри резултати – „Добрата форма е във Вашите ръце”. Аз също ще бъда до Вас през този период, за да следиме заедно резултатите и да нанасям корекции по режима, ако се наложи.

И така…време е да се сдобиете с Вашата нова Х-форма.

Свържете се с нас чрез формата за контакт.

Автор на статията:

Test Best