4Fitnessbg.com Ексклузивен представител на Duvlan за България

Скъпи Приятели, с огромна радост искаме да Ви съобщим, че считано от Януари месец 2016г, ние от 4Fitnessbg.com сме ексклузивен представител и стратегически партньор на словашката марка Duvlan за територията на България.

Duvlan започва своята дейност още през 2006 г. под номенклатурата на марката Pro Gym, след което се отделя в свой собствен бранд, наречен Duvlan. Марката бързо се налага, като лидер в производството на домашни и полупрофесионални фитнес уреди в Словакия и Чехия , като постоянно разширява набора си от предлагани продукти, спрямо непрестанно променящите се нужди на пазара и клиентите, чието удовлетворение стои на първо място.

Уредите на Duvlan се пройзвеждат под строг качествен контрол и са сетифицирани спрямо най-високите европейски изисквания.

Към момента марката е обект на постоянно развитие и включва последните иновации в сферата на фитнес и кардио уредите във всеки един от свойте над 100 предлагани продукта.

При нас, 4Fitnessbg.com Вие ще намерите всички топ продукти на марката, както и всички нови и иновативни техни предложения, които ще бъдат представени за пръв път на българския пазар.

Официален сайт на производителя: http://www.duvlan.fitness

Автор на статията:

4Fitness Admin