4Fitnessbg.com Ексклузивен представител на Duvlan за България

Скъпи Приятели!

Искаме да Ви съобщим, че считано от Януари месец 2016г, ние от 4Fitnessbg.com сме оторизиран представител и стратегически партньор на словашката марка Duvlan за България.

Duvlan започва своята дейност още през 2006 г. под номенклатурата на марката Pro Gym. След което се отделя в свой собствен бранд, наречен Duvlan. Марката бързо се налага, като лидер в производството на домашни и полупрофесионални фитнес уреди в Словакия и Чехия. Като тя постоянно разширява набора си от предлагани продукти, спрямо непрестанно променящите се нужди на пазара и клиентите, чието удовлетворение стои на първо място.

Уредите на Duvlan се произвеждат под строг качествен контрол и са сетифицирани спрямо най-високите европейски изисквания.

Към момента марката е обект на постоянно развитие. Тя включва последните иновации в сферата на фитнес и кардио уредите във всеки един от свойте над 120 предлагани продукта.

При нас, 4Fitnessbg.com Вие ще намерите всички топ продукти на марката, както и всички нови и иновативни техни предложения, които ще бъдат представени за пръв път на българския пазар.

Официален сайт на производителя: http://www.duvlan.fitness

Автор на статията:

4Fitness Admin