СПОРТЪТ И ДОБАВКИТЕ КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ
Регистрация/Вход | Поръчка |

Изменения във връзка с коронавирус

Здравейте уважаеми приятели и клиенти! Вече всички сме засегнати пряко или непряко от коронавируса, който се разпространява изключително бързо и трябва да сме с повишено внимание към хигиената си и личното си самосъзнание. Тук на тази седмица ще публикуваме всякакви нови измемения, във връзка с новите наредби, с това как ще работят офисите на куриерските фирми, защото и нашата работа е пряко свързана с тях, както знаете. Моля Ви да бъдете търпеливи, да подохождате с разбиране и търпение! Ние ще правим всичко по силите си поръчаните от Вас продукти да достигат максимално бързо до Вас, но не всичко зависи и от нас, затова нека заедно и задружно минем през тази криза с постоянна и адекватна комуникация между Вас и нас! Екипът на 4FitnessBG.COM апелира към Вас – поръчвайте онлайн, по възможност и до врата и си останете вкъщи, спасете човешки живот!

15.03.2020 г.

– За момента по последна информация, след излезлите указания от наредбата във връзка с короновируса куриерските фирми запазват нормално работно време на офисите си. Ако няма нещо ново за момента запазваме и ние стандартните си срокове за доставка и понеделник ще бъдат изпратени всички поръчки от петък, събота и неделя, а би трябвало вторник да ги получите до съответния офис или адрес. Напомняме, че поради огромния интерес към продуктите Арбидол и Грипферон количествата са изчерпани, очакваме нова доставка до няколко работни дни, но записванията започват отсега, затова Ви съветваме да пускате поръчките си, а нашите оператори ще се свържат с Вас, за да запишат всички необходими данни. С пристигането на следващата доставка ще започнат да се разпращат поръчките по реда на влизането им, затова не губете време.

16.03.2020 г.

– Днес безпроблемно обработихме всички поръчки от уикенда и те са успешно пратени, с изключение на чакащите поръчки за Арбидол и Грипферон, за които само записваме данни, поради повишения интерес към тях. За момента няма промени в условията на работа за утре, така че продължаваме и утре със същите темпове. Бъдете здрави и се пазете, останете вкъщи, ако имате тази възможност!

20.03.2020 г.

– Успешно функционирахме цялата седмица, и доставяме без забавяния. Имайте единствено предвид, че куриерските фирми изглежда поради голямото натоварване НЕ изпращат смс съобщения за пратките до офис, затова Ви молим, ако сме Ви се обадили за потвърждение, не чакайте смс, а просто отидете до офиса, до който сте си поръчали пратката. Имаме уверение, че след затварянето на междуградските граници работата на куриерските фирми няма да бъде възпрепятствана, но ще Ви държим в течение как ще се случват нещата.

27.03.2020 г.

– Още една седмица се преборихме успешно с извънредното положение в страната, с минимални забавяния на някой поръчки, за което благодарим за разбирането. Правим всичко по силите си да получавате поръчките си с не по-малка скорост, отколкото по всяко друго време. Както сте разбрали официално извънредното положение в България се удължи за момента до 13.04.2020 г., до тогава за момента няма промени в рестрикциите, които ни се налагат т.е. продължаваме да работим при същите темпове и следващата седмица! Ще Ви уведомяваме за всякакви новости или промени! Пазете се и бъдете здрави!

13.05.2020 г.

– До второ нареждане спираме изпращането на международни пратки, нямаме опция за такова пращане не защото нямаме желание, а поради ограничения на спедиторските фирми и Български Пощи.

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.