Chat with us, powered by LiveChat
| Регистрация/Вход | Поръчка |

Мозъчни стимуланти

Display: List Grid

Показват се 1–12 от 17 продукта

Мозъчни стимуланти

Мозъчни стимуланти – те са познати във фармацията като ноотропици(nootropics). Това са препарати от ново поколение, които засилват фокуса на ума. Те успешно стимулират мозъчната активност и повишават бдителността и концентрацията за до 40-50часа. Положителното е, че това се случва без никакви странични ефекти.

Популярни мозъчни стимуланти

Примери за такива стимулатори са добре познатите Модафинил и Армодафинил.
Много популярни в студентските среди, особено по време на сесия, тогава, когато трябва да дадат 110% от себе си. Ползват се също от пилоти, както и различни други тежки професии, вкл. специални части на военните. Популярни са сред програмисти, финансови брокери, проджект мениджъри и политици.

Други примери за стимуланти от категорията „brain boosters“ са Мелдоний или Милдронат. Те увеличават количеството червени кръвни телца и стимулират работата както на мозъка, така и на цялото тяло и повишават производителността.

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв., както и за притежатели на VIP карта! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Всички поръчки, направени до 13:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.