Phone (+359) 897 687 648 / 10:00-17:00ч.
| Регистрация/Вход | Поръчка |

Анавар

Анавар е популярен анаболен стеорид. Той е широко използван в целия свят поради своите характеристики и свойства.

Анавар (Оксандролон)

Той не води до особени странични ефекти, когато се използва в правилна схема. Това е един от малкото анаболни стероиди, които не предизвикват преждевременно забавяне на физическото развитие при деца, така той не допринася за затварянето на епофизни съединения, и лекарството се прилага главно при деца за насърчаване на растежа или при остеопороза. Тези негови характеристики го правят любимото средство на жени спортистки. В доза от 10-15 мг дневно рядко са наблюдават странични симптоми. Анавар (Anavar) възбужда синтеза на креатин фосфат в мускулните клетки и по този начин не се натрупва излишна течност. Атлетите, които не искат да се преместят в по-висока категория килограми приемат именно този анаболен стероид. Това е така понеже приeмът му по време на подготовката им позволява да генериране на сила и мощ, без добавяне на излишни килограми към теглото. Anavar и културизма В културизма, Анавар се използва сравнително рядко самостоятелно. Той обикновенно се комбинира с други по-силно андрогенни анаболни стероиди. Така се цели по-мощен ефект от цикъла. По принцип употребата на Анавар е за периоди от 4-6 седмици. В някои случай продължителността може да бъде увеличена на 8 седмици. Все пак е редно да се има предвид, че Anavar е орален анаболен стероид и като такъв, натоварва функцията на черния дроб.

Ефект

Оксандролонът притежава и мощен, директен ефект върху липолизата, като по този начин води до засилено изгаряне на подкожните мазнини, особено в проблемните зони, което е още едно сериозно негово предимство.

Този стероид не ароматизира и не подтиска присъщото на тялото хормонално производство. Не е токсичен за организма. Много е популярен при пауърлифтърите, тъй като осигурява голям прираст на сила. Във високи дози той е също и силно анаболен. Обаче при тези дозировки и противопоказанията се усилват.

Display: List Grid

Показват се 1–12 от 18 продукта