Chat with us, powered by LiveChat
| Регистрация/Вход | Поръчка |

Анавар

Display: List Grid

Показват се 1–12 от 21 продукта

Анавар е популярен анаболен стероид и е широко използван в целия свят поради своите характеристики и свойства.

Той не води до особени странични ефекти, когато се използва в правилна схема. Това е един от малкото анаболни стероиди, които не предизвикват преждевременно забавяне на физическото развитие при деца, така той не допринася за затварянето на епофизни съединения, и лекарството се прилага главно при деца за насърчаване на растежа или при остеопороза. Тези негови характеристики го правят любимото средство на жени спортистки. В доза от 10-15 мг дневно рядко са наблюдават странични симптоми.
Anavar възбужда синтеза на креатин фосфат в мускулните клетки и по този начин не се натрупва излишна течност. Атлетите, които не искат да се преместят в по-висока категория килограми приемат именно този анаболен стероид. Това е така понеже приeмът му по време на подготовката им позволява генериране на сила и мощ, без добавяне на излишни килограми към теглото.

мускулна маса с анавар

Anavar и културизма

Този стероид се използва сравнително рядко самостоятелно и обикновенно се комбинира с други по-силно андрогенни анаболни стероиди, като така се цели по-мощен ефект от цикъла. Периода на употреба на анавар е между 4 и 6 седмини, а в някои случай продължителността може да бъде увеличена до 8 седмици. Все пак е редно да се има предвид, че Anavar е орален анаболен стероид и като такъв, натоварва функцията на черния дроб.

Ефект на Анавар(Оксандролон)

Оксандролонът притежава и мощен, директен ефект върху липолизата, като по този начин води до засилено изгаряне на подкожните мазнини, особено в проблемните зони, което е още едно сериозно негово предимство.

Този стероид не ароматизира и не подтиска присъщото на тялото хормонално производство. Не е токсичен за организма. Много е популярен при пауърлифтърите, тъй като осигурява голям прираст на сила. Във високи дози той е силно анаболен, но при тези дозировки и противопоказанията се усилват.

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв., както и за притежатели на VIP карта! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Всички поръчки, направени до 13:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.