“ПРОЧЕТИ | ПОПИТАЙ | ПОСТИГНИ”
| Регистрация/Вход | Поръчка |

Arbidol / Арбидол (Umifenovir) – спасението от Covid-19

Описание на продукта:

Арбидол: За превенция срещу грипове тип А и Б, както и срещу коронавируси и всякакви други вируси и ротавируси!

Арбидол вече е официално признат от руското здравно министерство и се нарежда официално в групата от продукти ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД-19, официална статия за това можете да прочетете тук.

Официална статия от BBC относно Арбидол и търсенето му във връзка с превенцията от коронавирус Covid-19 и грипове тип А и Б.

Националната Здравна Комисия на република Китай обсъдиха официално лекарствтото Arbidol (Umifenovir) като продукт за превенция и лечение на коронавируси и всякакви други вируси. Освен това, отдавна вече са потвърдени редица изследвания за ефективността на препарата срещу вируси тип А и Б!

Арбидол / Arbidol (Umifenovir)

За да избегнем всяка една спекулация във връзка с шума, против коронавирускойто се вдигна покрай така нареченият „коронавирус“ – официално бе обявено, че този вирус е не по-различен от редица други вируси. Такива са и типове А и Б – съответно познати, като птичи и свински грип. Препаратите Арбидол (Umifenovir) и Grippferon (интерферон) са руски противовирусни продукти, които са специално насочени за превенция от всякакви вируси. Най-вече акцентират върху гореспоменатите. Въпреки, че първоначално са създадени като лекарства, от доста години те не са категоризирани като такива, а като „биодобавки“, които са с напълно свободен режим на продажба. Не се изисква рецепта за продажбата им и не подлежат на никакъв контрол според Европейската агенция по лекарствата и Американската агенция по лекарствата.

Информацията, която сме публикували за тези продукти се базира на официални източници и на предоставени от производителите материали и описания. А основно двата препарата са търсени предимно от лекари, които са запознати с действието им. Вие сами може да си извадите изводите за това колко са ефективни. Ние сме се запознали със страшно много проучвания и изследвания, преди да Ви ги предложим и сме уверени в действието им. Моля Ви, интересувайте се и Вие преди да правите безпочвени спекулации. Има достатъчно материали в онлайн пространството, с които да се запознаете с действието на тези продукти и да се убедите в тяхната ефективност!

Арбидол – широкоспектърен антивирусен препарат

Арбидол (Arbidol) е широкоспектърен антивирусен препарат, използван за лечение на инфлуенца типове А и Б (грип), както и на всякакви други ARVI и ротавирусни патогени. Препаратат кара клетъчните мембрани на атакуваните клетки да не позволяват на вирусните агенти да проникнат в клетките. Това ги предпазва от инфекция. Друга част от механизма на действие на Арбидол е непозволяването на вирусните клетки да се размножават. Научно казано по този начин се намалява драстично вирусния товар на организма при сблъсък с вируса.

Arbidol е създаден в СССР от екип руски учени от 3 института – All-Union Scientific Research Chemical-Pharmaceutical Institute. Както и Institute of Medical Radiology of USSR Academy of Medical Sciences and Leningrad Bacteriological и Diagnostic Institute. Интернационалното нетърговско име на препаратът е Умифеновир. Тестовете правени в СССР и на по-късен етап в Русия показват и многократно доказват значителните антивирусни способности на този продукт.

Arbidol намалява симптомите на инфлуенца и ARVI и минимизира възможностите за усложнения от тези вируси. Профилактичната употреба на този препарат в пъти редуцират рисковете от инфекция при контакт с вирусите. Arbidol има и имуномодулационни ефекти върху имунната система. Той предизвиква реакция на имунната система срещу вирусите (чрез растежът на T-клетки, Т-хелпъри и NK клетки). Препаратът индуцира производството на интерферон и стимулира функцията на макрофагите. Проучвания също са потвърдили, че Arbidol лекува и хепатит Ц.

Arbidol е нискотоксичен препарат. Той е бързо абсорбиран и разпространен до всички органи и тъкани в тялото. След това е метаболизиран в черния дроб.

Основни преимущества:

  • Превенция и лечение срещу вируси – инфлуенца А и Б тип, ARVI, ротавируси, коронавируси и всякакви други!
  • Помага за лечение на херпес и вирусния му причинител.
  • Превенция срещу постоперативни инфекции.
  • За лечение на ротавируси.

Въпреки, че Арбидол е първоначално произведен като лекарство, последните години той не е категоризиран като такова според Европейската агенция по лекарствата, както и от Американската агенция по лекарствата. Това прави продажбата му без рецепта напълно позволена, тъй като той се счита за биодобавка.

Как да приемате Arbidol превантивно и как при вече изразени симптоми?

Деца до 12 годишна възраст – за 1 доза се приема 1 капсула от 100 мг.

Възрастни и деца над 12 годишна възраст – за 1 доза се приемат 2 капсули от 100 мг.

  • При превантивен прием за предпазване препоръчителната дозировка е 1 доза на ден (или 1 капсула на ден при деца до 12 години и 2 капсули на ден при възрастни и деца над 12 години) за период от 10 дни. Превантивно може да се приема веднъж на месец в периоди на по-силна заболяваемост и по-рядко, ако не сте изложени на риск.
  • При вече изразени симптоми на болест, приемът е 4 дози на ден ударно (или 4 капсули на ден при деца до 12 години и 8 капсули на ден при възрастни и деца над 12 години), равно разпределени на всеки 6 часа за период от 5 дни. След това може да се продължи при нужда още 10 дни по 1 доза до пълно отшумяване на симптомите.

АКО ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ АРБИДОЛ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ПИШЕТЕ ТУК ИЛИ В НАШИЯ ОНЛАЙН ЧАТ ДОЛУ ВЛЯВО!