СПОРТЪТ И ДОБАВКИТЕ КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ
Регистрация/Вход | Поръчка |

Програма „Лоялен клиент“

Добре дошли в точковата система на 4Fitnessbg.com за лоялни клиенти.

Специална привилегия за потребителите на 4Fitnessbg.com, програмата за лоялни клиенти Ви дава възможността да трупате бонус точки, винаги когато пазарувате при нас, и да ги обменяте за продукти или отстъпка при следващи Ваши пазарувания.

Достатъчно е просто да имате регистриран профил при нас, за да събирате бонус точки. Колкото повече и колкото по-често пазарувате, толкова по-скоро може да обмените събраните от вас точки и да се възползвате от преимуществото да бъдете наш клиент – това е нашият подарък към Вас, в знак на уважение.

Как събирате промо точки?

За всяка направена поръчка при нас:

1 х  лев = 1 х промо точкa.

Как да обмените промо точки за продукти или отстъпка?

– Под цената на всеки продукт е показан и ценовия еквивалент на продукта в промо точки – валутата на 4Fitnessbg.com.
– По всяко време имате възможност да проверите колко точки сте събрали в страницата на своя профил.
– При приключване на всяка следваща Ваша поръчка, Вие ще виждате Вашите събрани точки и ще имате възможност да изберете дали да ги използвате при конкретната поръчка или не. Ще може да изберете и колко от тях да използвате, в случай, че не искате да изразходите всичките си точки. Напомняме Ви, че може да използвате своите точки по всяко време, без значение стойността на поръчаните продукти – така контролирате пряко своята отстъпка по всяко едно време и в случай да кажем, че искате да намалите стойността на Вашата поръчка просто използвате своите точки, а системата преизчислява какво остава да заплатите в лева след това, ако точките Ви не са покрили цялата сума.
– Програмата с бонус точки „Лоялен клиент“ важи самостоятелно от промоцията ни за безплатна доставка за поръчки над 100 лв. т.е. при употреба на бонус точки (без значение колко) при поръчка, Вие НЕ получавате безплатна доставка, без значение колко е общата стойност на поръчката и тя е за Ваша сметка според условията ни за доставка и тарифите на куриерска фирма Рапидо Експрес.
Предимствата за Вас:

– Колкото по-често пазарувате, толкова повече точки събирате – независимо от стойността поръчката, събирате точки срещу всеки похарчен лев в нашия магазин.
– Спестявате пари и получавате допълнителни отстъпки – чрез събраните промо точки Вие реално може да вземете продукти от нас напълно безплатно.

Ние от 4Fitnessbg.com обещаваме да Ви се отблагодарим затова, че сте наш клиент, това е причината да създадем тази програма.

Условия за ползване на програмата „Лоялен клиент“:

– Всеки потребител на сайта 4Fitnessbg.com може да се възползва от програмата.
– Промо точки се начисляват за всички поръчки направени след 01.04.2014 г.
– Промо точките се начисляват в потребителският акаунт с който е направена поръчката след като тя бъде завършена. За завърешна се приема поръчка със статус приключена (промо точките, ще бъдат видими във Вашият профил веднага).
– При отказ или корекция на поръчка която е платена с промо точки, промо точките се връщат на потребителя и поръчката протича по стандарният начин.
– Промо точки не се начисляват на поръчки направени чрез Price Match.
– Допълнителна информация отностно програмата на 4Fitnessbg.com „Лоялен клиент“ може да получите след като се свържете с нас или на нашия телефон (+359) 885 028 007.
– 4Fitnessbg.com запазва правото си да променя условията на програмата, продуктите които могат да бъдат закупени с промо точки и коефициентът за конвертиране в промо точки. Преди да плати с промо точки всеки потребител следва да бъде запознати с Условията за ползване на програмата „Лоялен клиент“, с Общите условия на сайта, както и с условията за Доставка.

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.