СПОРТЪТ И ДОБАВКИТЕ КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ
Регистрация/Вход | Поръчка |

Gel Max протектори за уста

gel maxShock Doctor – създателите на иновативни и уникални технологии за защита са безспорно лидер в създаването на перфектните протектори за уста (сред които са и gel max протекторите). Това е постигнато с над 10 години работа в тази насока, както с помощта на най-добрите зъботехници и специалисти, така и с производители на специални материали, които само Shock Doctor използва в продуктите си.

Компанията изучава подробно биофизичните особености на ударите в челюстта, позицията на челюстта и спецификата на зъбната структура, преди да създаде всеки един протектор, след което се тества, както компютърно, така и в реална среда. Чак тогава продуктът достига до Вас и Ви дава максимална сигурност и спокойствие, на Вас оставяме просто да бъдете най-добрите в това, което правите…

С 48 патента зад гърба си и модернистичните технологии, използвани в създаването на продуктите Shock Doctor, като: Tri-Bite, Monocoque Shock-Frame, X-Fit Compression и Shock Skin, компанията е един от утвърдилите се лидери на пазара в защитата на спортистите.

Редица професионални спортисти, като Раян Матюс, Акиим Айерс (американски футбол), Джак Джонсън, Ник Леди (хокей), Сам Томкинс (ръгби), се доверяват на Shock Doctor и едно от най-важните неща е да се оправдае всяко доверие и компанията остава ангажирана с всеки, които и се доверява – от начинаещите млади спортисти до професионалистите.

Shock Doctor създава продукти не само за професионални спортисти но и за хора, водещи активен начин на живот, имащи нужда от подкрепа и защита – висококачествените ортези предлагат комфорт, стабилност и лекота по време на носене.

Открийте новото лице на истинската защита за Вашето тяло!

Перфектното пасване на всички продукти, многослойната рамка, която Ви дава освен сигурност и невероятна плътност и същевременно комфорт са едни от ключовите черти на Shock Doctor назъбниците. Shock Doctor Ви предпазва както от вътрешни наранявания на устната кухина, така и от по-сериозни и засягащи, дори нокаутиращи удари в челюстта, благодарение на шок-абсорбиращата патентована рамка. Пази и челюстната Ви става от дислокация и разместване – фрактура, която може да е много болезнена.

Сред използваните технологии е и така наречената патентована MORA (Mandibular Orthopedic Repositioning Appliance) технология – тя Ви дава съвсем друго усещане при носенето на протектори за уста. Благодарение на тази технология протекторът държи долната и горната Ви челюст по специфичен начин, който намалява възможността от нокаутиращи удари в зоната отстрани на челюстта, по-известна като „the button“.

Но това не е всичко – MORA е създадена след много по-задълбочени изследвания и освен, че Ви пази от нокаут, научно доказано е че чрез позицията, в която поставя челюстта Ви – надолу и напред, създава оптимална мускулна мобилност и потенциал на мускулите на врата и главата, давайки Ви и свобода и безпрепятствено, много по-дълбоко дишане. Дава Ви и възможност за безпрепятствен говор. Всичко това увеличава неколкократно потенциала и издръжливостта Ви при истински големи натоварвания.

За протектора Gel Max на Shock Doctor, гарантират редица стоматолози, участвали в проектирането и създаването му. Посредством гел подложката се осигурява възможност за по-прецизно пасване от който и да било всеки друг протектор.

Външната рамка е изработена от абсорбираща вибрациите гума и специални канали, които улесняват дишането по време на носене. Този протектор е подходящ не само за бойни спортове а също така и за баскетбол, футбол, бейзбол, ръгби и всички видове контактни спортове.

Gel Max следва естествените извивки и е един от най-надеждните продукти на Shock Doctor, това е правилният избор, когато държите на качествената защита. Gel Max е определено един от топ продаваните протектори за уста и повярвайте ни – определено има защо да е така!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.