СПОРТЪТ И ДОБАВКИТЕ КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ
Регистрация/Вход | Поръчка |

Формуляр за отказ от поръчка

Приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗЗП

 

СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

До ………………………

/името на търговеца/

……………………………………………………………………..

/адрес, ЕИК/

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки/услуги:

…………………………………………………. /описание на продукта/

Стоката е поръчана на ………………….

Стоката е получена на …………………. /посочва се датата на получаване от потребителя/

………………………………………………………………………../Име на потребителя/

Гр./с……………………………………………………………. /Адрес на потребителя/

 

……………….                                                                             …………………………….

/Дата/                                                                                 /Подпис на потребителя/

 

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от договор от разстояние или от договор извън търговския обект, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че е избрал различен от стандартния най-евтин за търговеца начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.

14-дневният срок започва да тече от датата на:

  • сключване на договора – при договор за услуги;
  • приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача

В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на търговеца. В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя. В случаите когато потребителят е направил поръчка на стойност над 100 лв. и се е възползвал от промоцията на търговеца „безплатна доставка за поръчки над 100 лв.“, която е само за клиенти на 4Fitnessbg.com, при връщане на стока, потребителят се задължава да заплати както транспортните разходи за връщането на продукта/продуктите обратно към търговеца, така и първоначалните транспортни разходи на търговеца, за да достави продукта/продуктите на потребителя. С връщането на продукт/продукти потребителят се отказва от това да бъде клиент на магазина на този етап, с което НЕ може да се възползва от каквито и да било допълнителни услуги или промоции за клиенти на 4Fitnessbg.com. Това не е обвързано със срокове т.е. при следваща поръчка при нас, потребителят отново може да се възползва от всички наши допълнителни услуги и обявени промоции.

Попълненият формуляр можете да изпратите към нас на официалния ни мейл адрес за кореспонденция: support@4fitnessbg.com

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.