СПОРТЪТ И ДОБАВКИТЕ КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ
Регистрация/Вход | Поръчка |

Пазарувай с кауза – кампания от 1 октомври ’19 до 22 декември ’19

Какво означава „Пазарувай с кауза“?

„Пазарувай с кауза“ е благотворителна кампания, в която екипът на 4Fitnessbg.com участва, за да помогне на една избрана от Вас кауза. От 1 октомври ’19 до 22 декември ’19, всеки закупил нашия „Продукт с кауза“ ще дари на кампанията, избрана с анкета от Вас и най-много гласове 2 лв. С всяка поръчана бройка „Продукт с кауза“ Вие дарявате 2 лв. към благотворителния фонд на кампанията и на 22 декември, когато кампанията свършва ние ще дарим събраната сума на каузата с най-много гласове събрани до тогава.

Кой продукт е „Продукт с кауза“?

Избрания от нас продукт за „Продукт с кауза“ е Апкалис Гел – Apcalis-SX, който е на цена 19,90 лв. за опаковка от 7 гелчета. С всяка продадена на Вас бройка, дарявате 2 лв. към благотворителния фонд на „Пазарувай с кауза“. Така освен, че Вие си купувате продукта на не по-различна от стандартната досега цена, точно от Ваше име ние даряваме тези 2 лв. По този начин Вие клиентите и ние екипът на 4Fitnessbg.com, ще се присъединим към колегите ни в тази глобална кампания и ще направим едно добро преди Коледните празници!

При поръчка на промо пакети Апкалис от 3, 5 и 10 бройки, въпреки по-ниските продажни цени за Вас, ние отново ще отделяме по 2 лв. на продадена кутия към благотворителния фонд.

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПРОДАДЕНИ КУТИИ АПКАЛИС ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАРИ ЩЕ БЪДАТ ДАРЕНИ КЪМ ИЗБРАНАТА КАУЗА!

Прозрачни условия, коректност и пълна яснота

4Fitnessbg.com гарантира за пълната прозрачност на кампанията „Пазарувай с кауза“, като ще публикува проверени и доказано легитимни благотворителни каузи в анкета на тази страница до броени дни. Каузите ще са придружени с линкове към официалните им уеб страници, като ще можете и Вие да ги проверите и да се уверите в истинността им. Освен това след края на кампанията ще публикуваме пълна информация – коя е избраната от Вас кампания, статистика за продадените бройки Апкалис и точната сума, която е събрана, както и копие от официален документ, с който ще преведем сумата до стотинка на съответната кампания. Винаги сме търсели коректността в търговските си отношения с Вас клиентите, а в случая се чувстваме още по-ангажирани, организирайки нещо подобно. Помогнете ни и Вие и нека направим нещо добро преди Коледните празници!

„Пазарувай с кауза“ е организирана кампания, в която ние се включваме, но участват и много наши колеги. С общи усилия нека наистина направим нещо добро!

Зареждане ... Зареждане ...
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.