Chat with us, powered by LiveChat
| Регистрация/Вход | Поръчка |

За нас

„Премиум Фитнес Груп” ЕООД притежава и представлява един от най-големите онлайн магазини и медии 4Fitnessbg.com, създаден през 2006 г., като основната дейност на фирмата е търговия и дистрибуция на спортни стоки, хранителни добавки и цялостно оборудване, както и изготвяне на индивидуални проекти за спортни зали, хотели и игрища. Нашата продуктова гама обхваща всичко за любителския спорт, фитнеса, дейностите през свободното време и оборудване за всеки желаещ да спортува – домашни фитнес уреди, ролери и кънки за лед, скейтбордове, скутери, туристическо облекло, аксесоари и обувки, кимона и цялостна екипировка и защита за всички видове бойни спортове. Официален представител сме за България на Shock Doctor – марка номер 1, доказала се в световен мащаб като една от най-надеждните за производство на протектори, ортези и антишокови облекла за всички видове бойни и контактни спортове – www.shockdoctor.bg  Официален представител сме и на уникалния продукт O2 Trainer на MMA звездата Бас Рутен. Ексклузивен представител за България сме на немската марка за фитнес уреди и кросфит оборудване Gorilla Sports – www.gorillasports.bg и словашката марка за фитнес уреди Duvlan – www.duvlan.bg

Предлагаме и български спортни екипи, изработени по модел и изискване на клиентите.

Наградени сме от „Изследователски център на клиентските мнения“ със сертификат „Коректна фирма“ за 2016 г., който се издава само след пълна проверка на всички ключови места и гарантирано само позитивни отзиви от нашите клиенти, дистрибутори и контрагенти за работата ни и предлаганите от нас продукти и услуги!

1and2

Офисът и управлението на фирмата са позиционирани в София, но успешно доставяме спортни стоки на крайни клиенти, училища и клубове в цялата страна. „Премиум Фитнес Груп” ЕООД разширява постоянно своята дейност, като търси дистрибутори в цялата страна. Ако искате да станете наш дистрибутор не се колебайте да се свържете с нас!

Ако имате или Ви предстои да отворите фитнес зала, свържете се с нас чрез формата ни за запитвания на страница „Контакти“ или директно на нашия телефон (+359) 885 028 007 и ние ще изготвим за Вас индивидуална оферта за оборудване спрямо класа и типа на залата.

Фирмата предоставя на всеки свой клиент „Гаранция за връщане на парите”, ако не сте доволни от продукта, който сте получили!

„Премиум Фитнес Груп” ЕООД се ангажира персонално с всеки свой клиент, избрал да се довери на нас!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв., както и за притежатели на VIP карта! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Всички поръчки, направени до 13:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.