СПОРТЪТ И ДОБАВКИТЕ КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ
Регистрация/Вход | Поръчка |

За нас

4Fitnessbg.com представлява един от най-големите онлайн магазини и медии, създаден през 2006 г., като основната дейност на сайта е търговия и дистрибуция на спортни стоки, хранителни добавки и цялостно оборудване, както и изготвяне на индивидуални проекти за спортни зали, хотели и игрища. Нашата продуктова гама обхваща всичко за любителския спорт, фитнеса, дейностите през свободното време и оборудване за всеки желаещ да спортува – домашни фитнес уреди, ролери и кънки за лед, скейтбордове, скутери, туристическо облекло, аксесоари и обувки, кимона и цялостна екипировка и защита за всички видове бойни спортове. Официален представител сме за България на редица марки.

Предлагаме и български спортни екипи, изработени по модел и изискване на клиентите.

Ако имате или Ви предстои да отворите фитнес зала, свържете се с нас чрез формата ни за запитвания на страница „Контакти“ и ние ще изготвим за Вас индивидуална оферта за оборудване спрямо класа и типа на залата.

Фирмата предоставя на всеки свой клиент „Гаранция за връщане на парите”, ако не сте доволни от продукта, който сте получили!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.