СПОРТЪТ И ДОБАВКИТЕ КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ
Регистрация/Вход | Поръчка |

Вземи сега – „Плати после“

Уважаеми потребители и клиенти,

вече имате възможност да пазарувате от онлайн магазин 4Fitnessbg.com чрез системата за отложени плащания „Плати После“!

Платформата „Плати После” е иновативна услуга, предоставена от Кредисимо АД.

„Плати После“ Ви предоставите уникалната възможност да отложите плащането на поръчката си без оскъпяване в рамките на 15 дни след получаването й! Потребителите вече могат да получат желаната от тях стока веднага и да я платят на по-късен етап, използвайки гратисен период до 15 дни считано от датата на доставка, в който да платят сумата с 0 лева оскъпяване. След него сумата може да се разсрочи по желание на клиента. Услугата „Плати После“ може да използвате за поръчки на всякакви артикули, на обща стойност над 50 лв. и до 1500 лв., ако имате навършени 21 години, като запазвате правото си и се възползвате едновременно и от всички други промоции на 4Fitnessbg.com.

 

Как работи методът за отложено плащане „Плати После“:

Плати после

1. Клиентите правят поръчка, избират метод на плащане „Плати После“, попълват кратка онлайн форма и до 7 минути получават одобрение за отложено плащане. Одобрението става изцяло онлайн, без хартиени договори и излишното им разнасяне за подписи от куриер. Наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и да Ви уведоми дали сте одобрени, след което поръчката Ви ще бъде пратена.

2. След получаване на стоката, поръчката може да бъде платена без никакво оскъпяване до 15 дни.

3. Клиентът заплаща получената стока на „Плати После“ в гратисния период или по-късно по следните начини:

● Онлайн с карта Мастеркард или Маестро, чрез виртуален ПОС терминал на сайта https://platiposle.bg;

● По банков път, като попълни вносна бележка (платежно нареждане);

● На каса на FastPay или EasyPay и като каже, че искате да направи плащане към „КРЕДИСИМО АД;

● И с плащане през устройство на Cashterminal –  нужно е да избере бутона с логото на Кредисимо АД, да въведе ЕГН и да внесе банкноти на стойност дължимата сума по поръчката.

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.