Phone (+359) 877 398 024 / 10:00-17:00ч.
| Регистрация/Вход | Поръчка |

Архив


Наглезенка за студена терапия

Революция в облекчаването на възпалени и наранени глезени! ICE Recovery Compression е революционна технология за облекчаване чрез охлаждане на болки следствие от навяхвания, болки след активно физическо натоварване, тендинит (възпаление на ставите) или други наранявания в областта на глезените. Дълбоко проникващата ледена терапия помага за намаляване на отоците и подутините, извличане на топлината от глезените, чрез много деликатна компресия и дълбоко проникване на охлаждането, обгръщащо глезена на 360 градуса. Това охлажда глезена максимално бързо и подпомага естествената способност на тялото да се възстановява. - Подходящ при възстановяване от травми при атлети, тендинит в областта на глезенните стави и други наранявания. - Облекчава болките и неразположението след състезания, тренировки и всякакво физическо натоварване. - Анатомичен дизайн за плътно покритие и комфорт при ползване. - Регулиращи се велкро ленти със Z-Grip захващане за перфектно пасване и компресия. - Размери S/M - съдържа 3 бр. охлаждащ а размери L/XL - съдържа 4 бр. охлаждащ гел. ВНИМАНИЕ! СЪДЪРЖА ЛАТЕКС! - този продукт съдържа естествен гумен латекс, който може да причини алергична реакция. Ако получите раздразнение или зачервяване, прекратете употребата незабавно! Технически характеристики: ANATOMICALLY DESIGNED WRAP - Анатомичен дизайн за пълно обгръщане на глезена и лечебна компресия. AVAILABLE WITH 3 OR 4 REMOVABLE AND REUSABLE GEL PACKS - Наглезенката обгръща изцяло глезена и осигурява деликатно охлаждане подпомагайки естествена способност на тялото да се възстановява. Може да се използва и като топлинна терапия - следвайте инструкциите за използване на гелът. Налични 3 или 4 сменяеми пакетчета гел за многократна употреба (броят им зависи от размера на ортезата). ADJUSTABLE STRAPS WITH Z-GRIP TM CLOSURES -  Наглезенката е проектирана така, че да пасне на всеки тип телосложение, като осигурява нежна  и деликатна компресия и е изключително лесна и удобна за използване. EASY ACCESS GEL PACK POCKETS - Удобни джобове за лесно махане и поставяне на пакетчетата с гел. PREMIUM N-TEX TM NEOPRENE - Комфортна антибактериална неопренова материя, съдържаща латекс, осигурява комфорт по време на носене. Гарантиран дълъг живот на Вашата ортеза.


Виж още 

Наколенка за студена терапия

Революция в облекчаването на възпалени и наранени колена! ICE Recovery Compression е революционна технология за облекчаване чрез охлаждане на болки следствие от навяхвания, болки след активно физическо натоварване, тендинит (възпаление на ставите) или други наранявания в областта на коленете. Дълбоко проникващата ледена терапия помага за намаляване на отоците и подутините, извличане на топлината от коленете чрез много деликатна компресия и дълбоко проникване на охлаждането, обгръщащо коляното на 360 градуса. Това охлажда коляното максимално бързо и подпомага естествената способност на тялото да се възстановява. - Подходящ при възстановяване от травми при атлети, тендинит в областта на коленните стави и други наранявания. - Облекчава болките и неразположението след състезания, тренировки и всякакво физическо натоварване. - Анатомичен дизайн за плътно покритие и комфорт при ползване. - Регулиращи се велкро ленти със Z-Grip захващане за перфектно пасване и компресия. - Размери S/M - съдържа 3 бр. охлаждащ а размери L/XL - съдържа 4 бр. охлаждащ гел. НЕ СЪДЪРЖА ЛАТЕКС! Технически характеристики: ANATOMICALLY DESIGNED WRAP - Анатомичен дизайн за пълно обгръщане на коляното и лечебна компресия. AVAILABLE WITH 3 OR 4 REMOVABLE AND REUSABLE GEL PACKS - Наколенката обгръща изцяло коляното и осигурява деликатно охлаждане подпомагайки естествена способност на тялото да се възстановява. Може да се използва и като топлинна терапия - следвайте инструкциите за използване на гелът. Налични 3 или 4 сменяеми пакетчета гел за многократна употреба (броят им зависи от размера на наколенката). ADJUSTABLE STRAPS WITH Z-GRIP TM CLOSURES -  Наколенката е проектирана така, че да пасне на всеки тип телосложение, като осигурява нежна  и деликатна компресия и е изключително лесна и удобна за използване. EASY ACCESS GEL PACK POCKETS - Удобни джобове за лесно махане и поставяне на пакетчетата с гел. PREMIUM N-TEX TM NEOPRENE - Комфортна антибактериална неопренова материя, не съдържаща латекс, осигурява комфорт по време на носене. Гарантиран дълъг живот на Вашата наколенка.


Виж още 

Неопренови вътрешни ръкавици „Impact“ с гел

Леки вътрешни ръкавици от неопрен с гел, заместващи боксовите бинтове и даващи Ви много по-високо ниво на удобство и сигурност. Ръкавиците "Impact" са направени от 1 см. дебел материал, в съчетание с гел, което Ви дава много по-високо ниво на протекция, абсорбиране на ударите и удобство от стандартните памучни бинтове. Поставянето им е много по-бързо и Ви спестява ценно време в залата, може да се носят под боксови ръкавици или самостоятелно за работа с бърза круша или при каляване на ръцете в тренировка с боксов чувал.   специално разработена здрава конструкция, издържаща на максимални натоварвания и пазеща кокалчетата и китките Ви.  


Виж още 

Раменна ортеза за студена терапия

Пълно покриване на рамото за бързо възстановяване! ICE Recovery Compression е революционна технология за облекчаване чрез охлаждане на болки следствие от навяхвания, болки след активно физическо натоварване, тендинит (възпаление на ставите) или други наранявания в областта на рамото. Дълбоко проникващата ледена терапия помага за намаляване на отоците и подутините, извличане на топлината от  рамото, чрез нежна и деликатна компресия и дълбоко проникване на охлаждането, обгръщащо рамото на 360 градуса. Това охлажда рамото максимално бързо и подпомага естествената способност на тялото да се възстановява. - Подходящ при възстановяване на травми при атлети, тендинит в областта на раменните стави и други наранявания. - Облекчава болките и неразположението след състезания, тренировки и всякакво физическо натоварване. - Анатомичен дизайн за плътно покритие и комфорт при ползване. - Регулиращи се велкро ленти със Z-Grip захващане за перфектно пасване и компресия. - Размери S/M – съдържа 3 бр. охлаждащ а размери L/XL – съдържа 4 бр. охлаждащ гел. НЕ СЪДЪРЖА ЛАТЕКС! Технически характеристики: ANATOMICALLY DESIGNED WRAP - Анатомичен дизайн за пълно обгръщане на рамото и лечебна компресия. AVAILABLE WITH 3 OR 4 REMOVABLE AND REUSABLE GEL PACKS - Ортезата обгръща изцяло рамото и осигурява деликатно охлаждане подпомагайки естествена способност на тялото да се възстановява. Може да се използва и като топлинна терапия – следвайте инструкциите за използване на гелът. Налични 3 или 4 сменяеми пакетчета гел за многократна употреба (броят им зависи от размера на ортезата). ADJUSTABLE STRAPS WITH Z-GRIP TM CLOSURES -  Раменната ортеза е проектирана така, че да пасне на всеки тип телосложение, като осигурява нежна  и деликатна компресия и е изключително лесна и удобна за използване. EASY ACCESS GEL PACK POCKETS - Удобни джобове за лесно махане и поставяне на пакетчетата с гел. PREMIUM N-TEX TM NEOPRENE - Комфортна антибактериална неопренова материя, не съдържаща латекс, осигурява комфорт по време на носене. Гарантиран дълъг живот на Вашата ортеза.


Виж още 

Ръкавици за MMA „Undisputed 2.0″

Висококачествена лицева кожа за максимална издръжливост при интензивна употреба   Дълбоки и машинно тествани шевове   Многослойна пяна за максимално висока протекция и абсорбиране на ударите   Невероятно удобна вътрешна конструкция   С регулируема лента за пристягане на китките   Патентована велкро залепваща система, пригодена да може да се регулира с една ръка по време на спаринг/мач   Релефни лога по кожата и предизвикателен дизайн   Всяка една бройка е ръчно изработена в Тайланд, за максимално качество и автентичност   Новите ММА ръкавици Venum "Undisputed 2.0" бяха създадени да Ви дадат още по-голям комфорт и още по-високо качество, правейки ги най-добрите ръкавици на пазара! Те се изработват ръчно в родината на Муай Тай - Тайланд, която в целия свят е известна с най-доброто бойно оборудване. Ръкавиците "Undisputed 2.0" имат извита форма, която да пасва перфектно на ръката Ви, без да затормозява свиването и в юмрук и давайки максимално добра възможност за най-силния Ви удар. Патентовата велкро система за залепване, която можете да видите само при този модел Ви дава значително по-голямо удобство и възможност за нагласяне с една ръка. Изработени са с най-високото качество лицева естествена кожа, която Ви гарантира че ръкавиците Ви ще преминат без следа дори през най-тежките Ви битки!


Виж още