Phone (+359) 897 687 648 / 10:00-17:00ч.
| Регистрация/Вход | Поръчка |

Архив


Компресиращ ръкав Core

Модел, осигуряващ пълна компресия на ръцете, без да ограничава движението. Core Compression Sleeve осигурява подкрепа и компресия във всички видове спорт - бейзбол, баскетбол, волейбол и др. Compression Support поддържа мускулите подкрепени и компресирани като подобрява резултатността и издържливостта по време на тренировка. Компресиращият ръкав е създаден с Fit форма, която приляга идеално към всяко тяло, обхваща целият диапазон на движение на ръцете. За по-добро напасване, ръкава е снабден с NoSlip силикон в краищата, което го държи на място и няма опасност от смъкване и създаване на дискомофорт по време на игра. - Интегрирана антимикробна материя, извеждаща влагата от тялото. - COMPRESSION SUPPORT - подсигурява мускулна компресия, подобряваща циркулацията на кръв и притока на кислород в мускулите и повишаване на издръжливостта.  


Виж още 

Компресиращи чорапи без ходило

Проветривост, подкрепа и възстановяване! Специалната плетка с проветрива и дишаща материя са перфектният избор за възстановяване на меките тъкани, подобряване на циркулацията на кръвта и притока на кислород в мускулите по време на тренировка или състезание. Иновативният дизайн подкрепя подбедрицата/прасеца като намалява мускулната умора и предотвратява възпаление или контузия. Осигуряват постепенно увеличаваща се компресия по пищяла, ахилеса и прасеца като увеличават кръвообращението и ускоряват възстановяването. Дишащата материя осигурява комфорт, без прегряване дори и при продължително носене и дълги тренировки.  Компресиращите чорапи могат да се ползват и след тренировка, за ускоряване на възстановяването и подобряване циркулацията на кръвта. Приложими са във всички видове спорт - бягане, футбол, колоездене, баскетбол и всички колективни и индивидуални спортове. - Осигурява подкрепа и възстановяване на уморени мускули. - Намалява болката и ускорява оздравителния процес - Дишаща проветрива материя - Антимикробна, четирипосочно разтеглива Premium материя, отвеждаща влагата от тялото - Състав - 75%найлон, 25% ликра - 18-25 mmHg (ниво на компресия) Компресията е по-висока около глезена, като леко намалява около прасеца за по-добра циркулация. Указание за пране - изпирайте ръчно или машинно на ниска температура. Не сушете директно върху печка.  


Виж още 

Ултра компресиращи чорапи

Проветривост, подкрепа и възстановяване! Специалната плетка с проветрива и дишаща материя са перфектният избор за възстановяване на меките тъкани, подобряване на циркулацията на кръвта и притока на кислород в мускулите по време на тренировка или състезание. Иновативният дизайн подкрепя подбедрицата/прасеца като намалява мускулната умора и предотвратява възпаление или контузия. Осигуряват постепенно увеличаваща се компресия по пищяла, ахилеса и прасеца като увеличават кръвообращението и ускоряват възстановяването. Дишащата материя осигурява комфорт, без прегряване дори и при продължително носене и дълги тренировки.  Компресиращите чорапи могат да се ползват и след тренировка, за ускоряване на възстановяването и подобряване циркулацията на кръвта. Приложими са във всички видове спорт – бягане, футбол, колоездене, баскетбол и всички колективни и индивидуални спортове. – Осигурява подкрепа и възстановяване на уморени мускули. – Намалява болката и ускорява оздравителния процес – Дишаща проветрива материя – Антимикробна, четирипосочно разтеглива Premium материя, отвеждаща влагата от тялото – Състав – 75%найлон, 25% ликра – 18-25 mmHg (ниво на компресия) Компресията е по-висока около глезена, като леко намалява около прасеца за по-добра циркулация. Указание за пране – изпирайте ръчно или машинно на ниска температура. Не сушете директно върху печка.  


Виж още