Chat with us, powered by LiveChat
| Регистрация/Вход | Поръчка |

Ефедрин

Display: List Grid

Показват се всички 6 продукта

Мога ли да намеря Ефедрин?

Да, при нас може да намерите, под формата на капсули или таблетки. Предлагаме тествани продукти, съдържащи Ефедрин Хидрохлорид или именно най-потентната формула на Ефедрина. Тази форма се е използвала и все още се използва в спорта и ненадминат по качествата си. Ефедрин дава невероятни резултати в кардио възможностите на всеки атлет – въздух, издръжливост, липса на умора са само една малка част, поради която този продукт продължава да е наложен и търсен в спортните сфери.

Колко е дозата, която трябва да приемам?

Ефедрин се започва в стандартната си доза 50 мг., след което ако прецените може да качвате. Не прекалявайте, защото с покачването на дозата се повишават и страничните ефекти от продукта. Освен това имайте предвид, че тялото много бързо си изгражда толеранс и няма смисъл да започнете от много високи дози. Използвайте този препарат разумно, както и всеки друг препарат и уважавайте потенциала му.

С какво да го комбинирам?

Класическата и добре позната комбинация е с Кофеин и Аспирин действа безотказно – да, това е топ комбинацията за максимален ефект, изпотяване, въздух, изгаряне на мазнините. Кофеинът има синергистично действие, аспирина засилва изпотяването. Тройната комбинация определено е най-добрата. Това означава 1 капсула/таблетка Ефедрин, 1 силно късо кафе и 1 таблетка аспирин, сдъвкан и изпит с вода – само 20-30 минути след това ще усетите прилива на енергия и силата на комбинацията.

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв., както и за притежатели на VIP карта! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Всички поръчки, направени до 13:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.