Phone (+359) 877 398 024 / 10:00-17:00ч.
| Регистрация/Вход | Поръчка |
Liver Detoxifier & Regenerator - 90 Caps.

Liver Detoxifier & Regenerator – 90 Caps.

NOW Liver Detoxifier & Regenerator 90 Caps.

Liver Detoxifier & Regenerator е незаменима добавка, подпомагаща функциите на черния дроб. Тя е създадена по иновативна формула, благодарение на която пречиства черния дроб от токсините, възстановява го и действа като силен антиоксидант.

Предимства:   

  • Иновативна формула
  • Съдържа магарешки бодил
  • Мощен антиоксидант
  • Прочиства черния дроб от токсини
  • Подобрява регенеративните функции на черния дроб
Liver Detoxifier & Regenerator е патентована комбинация от билки и хранителни вещества, която поддържа здравословна функция на черния дроб. Черният дроб играе огромна роля в храносмилането и в произвеждането на жлъчна течност, която разгражда мазнините. В него се преработват лекарства и токсини, синтезират се важни белтъци, хормони, ензими. Образува се жлъчка, която е необходима за пълното разграждане на мазнините. Черният дроб е „химичната лаборатория“ на нашия организъм. За да работи пълноценно, често се налага да осигурим допълнителна подкрепа.
Liver Detoxifier & Regenerator съдържа N-ацетил цистеин и метионин, важни компоненти за синтеза на глутатион в черния дроб. Глутатион е най-мощният клетъчен антиоксидант и играе важна роля за детоксикацията на черния дроб. Комбинацията от екстракти от магарешки бодил, шизандра и скюте в Liver Detoxifier & Regenerator действа превантивно срещу някои чернодробни заболявания и има мощен антиоксидантен ефект.Магарешкия бодил съдържа активната съставка силимарин, която променя структурата на чернодробните клетки и спира навлизането на токсини в тях. Освен това, тя подпомага регенрирането на увреденеите клетки и стимулира кетъчното делене.

Liver Detoxifier & Regenerator съдържа и тонизираща доза витамин С.
Препоръчителен дневен прием: Приемайте 3 капсули дневно по време на хранене.
Осигури здравословна подкрепа за черния дроб  – поръчай Liver Detoxifier & Regenerator сега!