Phone (+359) 877 398 024 / 10:00-17:00ч.
| Регистрация/Вход | Поръчка |
Oxabolon-Rapid-front

Oxabolon Rapid (Oxandrolone) – 50 табл. х 10 мг.

Обща информация за Оксаболон рапид/Оксандролон:

Този високотехнологичен продукт на иновативната биоинженерингова компания Pharm-tec е доказано най-добрият Анавар на пазара в момента, който можем да предложим и препоръчаме. Този Анавар с бързо действие може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата-производител Pharm-tec.

Действие: Освен че е с доказана концентрация на веществото Оксандролон, Анаварът се слави като един от най-безвредните синтетични анаболни препарати тъй като той не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия. Заради свойството си да подтиска глада, Оксаболонът има и положителен, макар и не пряк ефект върху изгарянето на мазнини.

 

Стероидни схеми и дозировка: Оксаболон рапид може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други стероиди. Негово значително предимство е, че той е в състояние да покачи мускулната сила без да е необходимо да се повишава теглото. Този медикамент подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества Oxabolon е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание. Тогава е препоръчително да се комбинира с воден разтвор на Винстрол като например Станоболон Аква (pharm-tec.) или Strombaject Aqua на БалканФармасютикалс. За същата цел се съчетава оптимално с Примоболан депо на Байер както и с растежен хормон като Genotropin 36 i.u. или Генотропин 16 единици на Pfizer.

В цикли за покачване на мускулна маса е препоръчително Оксаболнът да се комбинира със силни андрогени като Тестостерона.

Препоръчителен прием: Стандартната дозировка на Oxabolon rapid е 2-3 пъти дневно по 1 таблетка, но билдърите вземат до 1 мг. на килограм тегло. Важно е да се знае, че този препарат се абсорбира по-добре, когато се взема веднага след ядене и макар да е слабо токсичен, той не бива да се приема за повече от няколко последователни месеца.

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, Zopim или формата за контакти.

Още информация за Фармтек:

Pharm-tec. разбира мисията си да създаде пълна гама от стероидни добавки като ангажира водещи експерти в областта на хранителните добавки, за да помогне на хората от всички възрасти да водят по-щастлив живот и увеличат своя жизнен тонус и сила!

Нашите стероидни добавки съчетават нов високотехнологично преобразуван прием  и методи за обработка на анаболните съставки от тялото. Създадени са да подпомогнат черния дроб и стомашно-чревния тракт така че да останат незаегнати докато всички активни съставки достигнат клетъчните  рецептори за постигане на желания анаболен ефект.