Phone (+359) 876 761 599 / 10:00-17:00ч.
| Регистрация/Вход | Поръчка |

Архив


Компресиращ ръкав Core

Модел, осигуряващ пълна компресия на ръцете, без да ограничава движението. Core Compression Sleeve осигурява подкрепа и компресия във всички видове спорт - бейзбол, баскетбол, волейбол и др. Compression Support поддържа мускулите подкрепени и компресирани като подобрява резултатността и издържливостта по време на тренировка. Компресиращият ръкав е създаден с Fit форма, която приляга идеално към всяко тяло, обхваща целият диапазон на движение на ръцете. За по-добро напасване, ръкава е снабден с NoSlip силикон в краищата, което го държи на място и няма опасност от смъкване и създаване на дискомофорт по време на игра. - Интегрирана антимикробна материя, извеждаща влагата от тялото. - COMPRESSION SUPPORT - подсигурява мускулна компресия, подобряваща циркулацията на кръв и притока на кислород в мускулите и повишаване на издръжливостта.  


Виж още 

Компресиращи чорапи без ходило

Проветривост, подкрепа и възстановяване! Специалната плетка с проветрива и дишаща материя са перфектният избор за възстановяване на меките тъкани, подобряване на циркулацията на кръвта и притока на кислород в мускулите по време на тренировка или състезание. Иновативният дизайн подкрепя подбедрицата/прасеца като намалява мускулната умора и предотвратява възпаление или контузия. Осигуряват постепенно увеличаваща се компресия по пищяла, ахилеса и прасеца като увеличават кръвообращението и ускоряват възстановяването. Дишащата материя осигурява комфорт, без прегряване дори и при продължително носене и дълги тренировки.  Компресиращите чорапи могат да се ползват и след тренировка, за ускоряване на възстановяването и подобряване циркулацията на кръвта. Приложими са във всички видове спорт - бягане, футбол, колоездене, баскетбол и всички колективни и индивидуални спортове. - Осигурява подкрепа и възстановяване на уморени мускули. - Намалява болката и ускорява оздравителния процес - Дишаща проветрива материя - Антимикробна, четирипосочно разтеглива Premium материя, отвеждаща влагата от тялото - Състав - 75%найлон, 25% ликра - 18-25 mmHg (ниво на компресия) Компресията е по-висока около глезена, като леко намалява около прасеца за по-добра циркулация. Указание за пране - изпирайте ръчно или машинно на ниска температура. Не сушете директно върху печка.  


Виж още 

Масажно кресло Relax

Технически характеристики : 4 масажни ролки (люлеещ се напред и назад) L-образна форма 20 въздушни възглавници регулируем интензитет на масажа масажни ролки за краката масаж "нулева гравитация" подгрев на гърба регулируема подложка за краката 9 см. удобно и лесно регулиране на креслото във всички позиции дистанционно управление изкуствена кожа размери на креслото: 160 x 84 x 118 см. размери на креслото в полегнало положение: 170 x 84 x 96 см. тегло: 110 кг. захранване: 240 W вградени колелца за лесен и удобен транспорт ръковоство включено в комплекта


Виж още 

Масажно кресло Shiatsu

Технически характеристки : 4 масажни ролки (люлеещ се напред и назад) L-образна форма на разположение са 6 масажни техники 5 предварително зададени програми 58 въздушни възглавници регулируем интензитет на масажа масажни ролки за краката масаж "нулева гравитация" подгрев на гърба регулируема подложка за краката 19 см. възможност за настойване на време - 10, 20 и 30 мин. удобно и лесно регулиране на креслото във всички позиции дистанционно възможност за слушане на музика, посредством bluetooth връзка bluetooth връзка с телефон изкуствена кожа размери на креслото: 160 x 84 x 118 см. размери на креслото в полегнало положение: 170 x 84 x 96 см. тегло: 109 кг захранване: 240 W вградени колелца за лесен и удобен транспорт ръководство включено в комплекта


Виж още 

Ултра компресиращи чорапи

Проветривост, подкрепа и възстановяване! Специалната плетка с проветрива и дишаща материя са перфектният избор за възстановяване на меките тъкани, подобряване на циркулацията на кръвта и притока на кислород в мускулите по време на тренировка или състезание. Иновативният дизайн подкрепя подбедрицата/прасеца като намалява мускулната умора и предотвратява възпаление или контузия. Осигуряват постепенно увеличаваща се компресия по пищяла, ахилеса и прасеца като увеличават кръвообращението и ускоряват възстановяването. Дишащата материя осигурява комфорт, без прегряване дори и при продължително носене и дълги тренировки.  Компресиращите чорапи могат да се ползват и след тренировка, за ускоряване на възстановяването и подобряване циркулацията на кръвта. Приложими са във всички видове спорт – бягане, футбол, колоездене, баскетбол и всички колективни и индивидуални спортове. – Осигурява подкрепа и възстановяване на уморени мускули. – Намалява болката и ускорява оздравителния процес – Дишаща проветрива материя – Антимикробна, четирипосочно разтеглива Premium материя, отвеждаща влагата от тялото – Състав – 75%найлон, 25% ликра – 18-25 mmHg (ниво на компресия) Компресията е по-висока около глезена, като леко намалява около прасеца за по-добра циркулация. Указание за пране – изпирайте ръчно или машинно на ниска температура. Не сушете директно върху печка.  


Виж още