Phone (+359) 877 398 024 / 10:00-17:00ч.
| Регистрация/Вход | Поръчка |
CORE Flex 112 Капс.

CORE Flex 112 Капс.

CORE Flex на FA Nutrition е сложна комбинация от хранителни вещества, предназначена за превенция и възстановяване на ставите, сухожилията и ставните връзки!

FA CORE Flex съдържа концентрирана и синергична формула, която е отговорна за:

 • Бързото и ефективно възстановяване на ставите;
 • Регенериране на хрущяла;
 • Възстановяване на подвижността и еластичността на ставите;
 • Намаляване на възпалението;
 • Намаляване на болките в ставите.

  Като атлет, който тренира интензивно, тялото Ви е по-податливо на износване, а упоритите тренировки неизбежно ще доведат до болки в ставите и мускулите. Ако сте измъчили тялото си до крайност във фитнеса, ще настоявате за нещо, което ще облекчи болката бързо и ефективно.

  FA CORE Flex е хранителна добавка, предназначена за облекчаване на възпаления и възстановяване на износени стави, която спомага за здравето на ставите и мобилността им. Също така намалява болката и възпалението, причинени от интензивно физическо натоварване.

  В основата на продукта е тристепенната система на защита.

  1-ва степен – Противовъзпалително средство – възпалението е реакция на тялото срещу травмата. В началото възпалението е нещо нужно, но ако болката се проточи за дълъг период от време, то тя е признак на увреждане на ставата. Натуралните провитовъзпалителни средства не само намаляват болката, но и потискат причинителите на възпаления. FA CORE Flex включва противовъзпалителни съставки като джинджифил, босвелия, куркумин и бромелаин.

  2-ра степен – Възстановяване – след спирането на възпалението следва възстановяване на ставата и хрущяла, както и подобряване на тяхното движение. В основата на този процес са глюкозамин хидрохлорид, хондроитин и хиалуронова киселина.

  3-та степен – Антиоксидантна защита – за да протекат успешно първите два процеса е нужна постоянна антиоксидантна защита, която да предпазва тъканите от свободните радикали. Антиоксидантната сила на продукта се осигурява от витамин C, витамин Е, цинк, манган, селен и кверцетин.

  Препоръчителен прием: Приемайте 1 таблетка 4 пъти на ден по време или след хранене.