Phone (+359) 877 398 024 / 10:00-17:00ч.
| Регистрация/Вход | Поръчка |

Архив


Компресиращи ръкави Active Multisports

Благодарение на специалната технология за концентрирано пристягане в областта на краката и прасеца – Targeted Compression™ чорапите повишават циркулацията и потока на кръв към крайниците. Бързосъхнеща антимикробна материя (полиамидна ликра и специални влакна). hDc™Moisture Management technology - технология за отвеждане на влагата и максимално охлаждане. Швейцарско качество. цената е за 1 чифт


Виж още 

Компресиращи чорапи без ходило Active Multisports

Благодарение на специалната технология за концентрирано пристягане в областта на краката и прасеца – Targeted Compression™ чорапите повишават циркулацията и потока на кръв към крайниците. Специална бързосъхнеща и антимикробна материя за максимален комфорт и удобство. Цената е за 1 чифт.


Виж още 

Спортни чорапи за бягане Active /къси/

Благодарение на специалната технология за концентрирано пристягане в областта на краката и прасеца – Targeted Compression™ чорапите повишават циркулацията и потока на кръв към крайниците. Специална бързосъхнеща и антимикробна материя за максимален комфорт и удобство. Носете по време на тренировка/състезание. Цената е за 1 чифт.


Виж още